Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Linda Evangelista atskleidė, kad jos sūnaus tėvas – aktorės Salmos Hayek milijonierius vyras

Pasitvirtino gandai, kad meksikiečių kilmės aktorės Salmos Hayek milijonierius vyras Francois-Henri Pinault yra Kanados supermodelio Lindos Evangelistos ketverių metų sūnaus Augustino Jameso tėvas.
Linda Evangelista
Linda Evangelista / „Scanpix“ nuotr.

49-erių metų turtingas verslininkas taip pat yra trejų metukų S.Hayek dukters Valentinos tėvas.

L.Evangelista penktadienį apsilankė Manhatano teisme, siekdama prisiteisti alimentus iš F.H.Pinault, valdančio prabangių prekės ženklų, tarp kurių yra „Gucci“, „Yves Saint Laurent“, „Balenciaga“ ir kiti, kompaniją PPR. Manoma, kad tai jau ne pirmas modelio vizitas Šeimos teisme, todėl netrukus turėtų prasidėti teismo procesas.

Išėjusi iš teismo penktadienį, L.Evangelista akis slėpė po dideliais saulės akiniais ir atsisakė ką nors komentuoti jos laukusiems reporteriams, praneša Dailymail.co.uk.

Garsus modelis ilgai slėpė, kas yra tikrasis jos sūnaus tėvas ir ne kartą paneigė gandus, kad jis – turtuolis R.H.Pinault. Keliuose interviu L.Evangelista tikino, kad jos sūnaus tėvas yra „Niujorko architektas“.

L.Evangelista nuo R.H.Pinault pastojo 2006 metų pradžioje, o tų pačių metų gegužę vyras pradėjo susitikinėti su S.Hayek, kuri 2007-aisiais pagimdė jam dukrelę Valentiną. Pora išgyveno įvairių santykių peripetijų, buvo trumpam išsiskyrę, kol 2009 metais susituokė dviejose vestuvių ceremonijose Paryžiuje ir Venecijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius