Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modeliui Bellai Hadid demonstruoti apatinius malonu nebūdavo: viską pakeitė lemtinga pažintis

Gražuolė Bella Hadid, ne kartą ėjusi žinomo prekės ženklo „Victoria’s Secret“ podiumu, prisipažino niekada nesijautusi patogiai demonstruodama apatinį trikotažą. Tačiau viskas pasikeitė jai pradėjus bendradarbiauti su kita garsia užsienio pramogų pasaulio moterimi – dainininke Rihanna.
Modelis Bella Hadid
Modelis Bella Hadid / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Paryžiuje vykusiame „Vogue Fashion Festival“ ant scenos kalbinta B.Hadid atskleidė, kad žengdama link blykstėmis ją akinusių fotografų „Victoria’s Secret“ ir kitų prekių ženklų madų šou, ji niekada nesijausdavo savimi pasitikinti ir stipri. Taip buvo iki kol B.Hadid buvo paprašyta pristatyti atlikėjos Rihannos, „Savage x Fenty“ prekinio ženklo įkūrėjos, apatinių drabužių kolekciją.

„Rihanna nuostabi. Man tai buvo pirmas kartas, kai ant podiumo jaučiausi seksuali“, – sakė 23-ejų modelis.

Vida Press nuotr./Bella Hadid
Vida Press nuotr./Bella Hadid

Abejas 31-erių Rihannos kolekcijas pristačiusi B.Hadid tokiu pareiškimu metė akmenį į apatinių drabužių milžinės „Victoria’s Secret“ daržą. Jos kolekcijas ant podiumo ji demonstravo tris kartus.

„Pirmą kartą vilkėdama apatinius patogiai pasijaučiau tik pas Rihanną, nors anksčiau podiumu eiti teko ne kartą“, – sakė B.Hadid ir atskleidė, kad atsipalaiduoti ir pasitikėti savimi jai padėjo Rihannos žodžiai „Eik taip, kaip nori“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bella Hadid
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bella Hadid

„Man patinka įsikūnyti į kitus veikėjus. Manau, kad šiuo metu man retai kada norisi būti savimi. Būna, kad ant podiumo pradedu taip jaudintis, kad pamirštu, kaip juda mano kojos“, – tęsė B.Hadid.

Taip pat žinomo modelio Gigi Hadid sesuo renginyje atvirai papasakojo ir apie kovas su psichologinėmis problemomis. „Jaučiuosi kalta, galėdama taip nuostabiai gyventi, turėdama tokias galimybes, bet kažkodėl buvau prislėgta. Tai nesąmonė, – tęsė žinoma mergina, kurios gyvenime daugiausiai iššūkių kilo būtent jos karjeros pradžioje. – Kiekvieną rytą verkdavau. Verkdavau per pietų pertraukas, verkdavau prieš užmigdama. Buvau emociškai nestabili, kai keturis mėnesius iš eilės dirbdavau po 14 valandų. Man tada buvo tik 18-ka.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius