-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monako kunigaikštis Albertas II išbarė žurnalistus už „gandus“ apie jo santuoką

Monako kunigaikštis Albertas II sukvietė žurnalistus ir davė pylos dėl „gandų“ apie jo santuoką su kunigaikštienė Charlene skleidimo. Anot Alberto II, tokiu būdu kažkas Monake nori kurstyti neramumus.
Monako kunigaikštis Albertas II su kunigaikštiene Charlene
Monako kunigaikštis Albertas II su kunigaikštiene Charlene / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Norime pareikšti mūsų pasipiktinimą dėl šių gandų“, – pareiškė 53 metų Albertas II trijų vietos laikraščių žurnalistams, kurie buvo iškviesti į rūmus dėl straipsnių apie jo santuoką su 33 metų Charlene Wittstock.

„Tai nepakenčiama“, – kunigaikštis cituojamas dienraščio „Nice-Matin“ ketvirtadienio numeryje. „Apmaudžiausia, jog žiniasklaida pasičiupo šiuos gandus nepatikrinusi informacijos“, – pareiškė Albertas. Jis su buvusia plaukimo čempione susituokė per iškilmingą ceremoniją anksčiau šį mėnesį, nors sklido gandų apie jų kivirčą.

„Man (toks elgesys) atrodo nevertas jūsų kolegų. Aš visada gerbiau žodžio laisvę. Tačiau klaidinančios informacijos skelbimas yra apgailėtina (veika), už kurią numatyta baudžiamoji atsakomybė, – pridūrė jis. – Kai kada šie gandai kelia mums šypseną – pavyzdžiui, kai žiniasklaida pranešė, jog kunigaikštienė ir aš nemiegojome tame pačiame viešbutyje Pietų Afrikoje. Akivaizdu, jog taip elgtasi dėl praktinių priežasčių.“

Albertas pareiškė, jog jiedu su žmona, kilusia iš Pietų Afrikos Respublikos, sugebėjo „pasprukti nuo paparacių“ atostogaudami Mozambike liepos 9-20 dienomis. Tai buvo „nuostabi viešnagė. Mūsų niekas netrikdė“, – aiškino jis. „Monake yra vienas arba daugiau žmonių, kurie mėgina padaryti žalos“, – pridūrė kunigaikštis, atsisakęs pateikti konkrečių vardų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius