-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monica Belluci – antrąkart ant viršelio apsinuoginusi ir nėščia (nuotraukos)

Nėščia italų aktorė ir modelis Monica Bellucci, pelnytai vadinama viena gražiausių pasaulio moterų, vėl nusifotografavo apsinuoginusi garsenybių pamėįgto žurnalo „Vanity Fair“ viršeliui.
Monica Bellucci
Monica Bellucci / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė sako, kad tai protestas prieš Italijos įstatymus, kurie neleidžia moteriai pastoti nuo donoro spermos.

Puikiai atrodančiai M.Bellucci dabar yra 45-eri. Už prancūzų aktoriaus Vincento Casselio ištekėjusi aktorė pirmąsyk apsinuogino būdama nėščia prieš 6 metus.

M.Bellucci tikino antrąkart apsinuoginusi tam, kad parodytų moterims, jog būti vidutinio amžiaus motina – jokia bėda. „Kai laukiausi pirmo vaiko būdama 39-erių, man buvo sakyta, kad jei noriu turėti dar vaikų, turėčiau paskubėti. Nebuvau tam pasiruošusi. Tiesą sakant, norėjau vaiko, bet vaikai – ne filmai, kuriuos galima susukti paskubomis“, – itališkajam „Vanity Fair“ sakė 6-ąjį mėnesį nėščia aktorė. Ji tikino esanti laiminga.

„Moterys, besilaukiančios vėlyvų vaikų, dažnai vadinamos drąsiomis. Žinoma, tai tiesa. Kuo esi vyresnė, tuo didesnė rizika tau ir kūdikiui. Tačiau aš nesijaučiu drąsi. Manau, man pasisekė. Jau turiu vieną dukterį, kurią pagimdžiau Italijoje, Umbrijoje, kaip įprasta fermerio žmona“, – šypsojosi M.Bellucci ir sakė, kad antrasis nėštumas irgi nuostabus, tačiau ji nelaiko savęs pavyzdžiu kitoms moterims. Aktorė teigė nesinaudojusi medikamentais tam, kad pastotų.

Vaikai – ne filmai, kuriuos galima susukti paskubomis.„Galbūt dėl to, kad mano močiutė iš tėvo pusės gimdė būdama 47-erių. Man pasisekė. Pažįstu moterų, kurios eitų per dykumą keliais, kad tik turėtų vaiką. Jei būtų kilę problemų, turbūt dėčiausi prie jų“, – kalbėjo M.Bellucci.

Garsenybių madą fotografuotis nėščioms pradėjo aktorė Demi Moore. Ji 1991-ųjų rugpjūčio „Vanity Fair“ viršeliui nuoga pozavo garsiai fotografei Annie Leibovitz. Aktorė tuomet buvo nėščia 7-ą mėnesį. Tąsyk nuotrauka sukėlė daugybę prieštaringų vertinimų. Dukters Scout LaRude besilaukdama aktorė teigė, kad nuotrauka atskleidžia neholivudinį, neblizgų požiūrį. Vėliau aktorė turėjo daug sekėjų.

Naująją nėščios M.Bellucci nuotrauką pamatyti galite čia.

Pirmąsyk nėščia apsinuoginusi M.Bellucci.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius