Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monstro vaidmeniui filme „Aš, Frankenšteinas“ Aaronui Eckhartui ruoštis padėjo „Cirque Du Soleil“ akrobatas

Lietuvos kino teatrus pagaliau pasiekė naujasis fantastinis veiksmo filmas „Aš, Frankenšteinas“ (angl. „I, Frankenstein“), kuriame – visiškai naujas žvilgsnis į daugeliui pažįstamą, mokslininko atgaivintą monstrą. Pagrindinį vaidmenį filme atliko aktorius Aaronas Eckhartas, kuris žiūrovams neabejotinai įrodys, kad iš skirtingų žmonių kūno dalių sulipdyta būtybė gali būti ne tik kraupi, bet ir sportiška ir net seksuali.
Aaronas Eckhartas
Aaronas Eckhartas / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Tokiuose filmuose kaip „Olimpo apgultis“, „Romo dienoraštis“, „Triušio urvas“, „Netikėta meilė“ ir „Tamsos riteris“ matytas A.Eckhartas portalui Muscleandfitness.com prisipažino, kad jo fizinės treniruotės ruošiantis filmavimuisi juostoje „Aš, Frankenšteinas“ buvo sudėtingos ir alinančios.

„Šešis mėnesius treniravausi mokydamasis Kali kovos lazdomis – tai filipiniečių kovos menas, kuriame mėginant susidoroti su priešininku naudojama maždaug 76 cm ilgio rotango lazda. Mano treneris Robas Belicky buvo ne tik Kali, bet ir peilių kovos meistras“, – pasakojo aktorius. Tačiau vien kovos menų mokslais jo treniruotės neapsiėjo. A.Eckhartas taip pat aktyviai ruošėsi filmavimams bėgiodamas paplūdimiu ir atlikdamas parkuro bei jėgos pratimus.

Kai aktorius nuvyko į Australiją, kur vyko „Aš, Frankenšteinas“ filmavimai, vienu jo trenerių tapo cirko „Cirque Du Soleil“ akrobatas. „Pirmieji žodžiai, kurios jam pasakiau: „Pamėgink mane nudėti“. Ir kasdien po mano Kali kovos lazdomis treniruotės aš ėjau pas jį ir jis mėgino mane nudėti beveik tiesiogine to žodžio prasme. Turėjau atlikti daugybę kūną stiprinančių jėgos pratimų, tačiau būtent jie padėjo įgauti tokią formą, kurią išvys žiūrovai“, – kalbėjo A.Eckhartas. Jis tikino, kad su juo į filmavimus keliauja asistentas, padedantis įrengti mini-sporto salę, kurioje jis šokinėja per virvę, kilnoja svarmenis ir atleika pratimus pilvo presui, tačiau pridūrė, kad tvirtam kūnui būtina ir stipri moralė.

Fantastiniame veiksmo filme „Aš, Frankenšteinas“ pagrindinis herojus Adamas atsidurs amžius trunkančio dviejų nemarių klanų karo įkarštyje. Naujas, stebinantis ir bauginantis žvilgsnis į vieną netikėčiausių mokslininkų kūrinių – Frankenšteiną – jau nuo šiandien Lietuvos kino teatruose.

VIDEO: Filmo „Aš, Frankenšteinas“ anonsas:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius