Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Moterimi-kate vadinama Jocelyn Wildenstein pareiškė, kad niekada nesidarė plastinių operacijų

Šveicarė Jocelyn Wildenstein (77 m.) pasaulyje žinoma kaip moteris-katė, o kiti ją vadina tiesiog plastinių operacijų maniake ar auka. Tačiau davusi pirmą televizinį interviu per 20 metų moteris pareiškė, kad niekada nesidarė jokių plastinių veido operacijų!
Jocelyn Wildenstein
Jocelyn Wildenstein / 15min montažas / „Vida Press“ nuotr.

Jocelyn Wildenstein pasaulyje išgarsėjo būtent dėl savo plastinių operacijų – esą norėdama išlaikyti šalia savęs buvusį vyrą milijardierių Alecą Wildensteiną, dievinusį laukines kates, pati pasistengė tapti panašia į katę. Tiesa, tai išsaugoti santuokos nepadėjo.

Duodama naujausią interviu „DailyMailTV“, Jocelyn Wildenstein pareiškė nesidariusi jokių plastinių operacijų, o už savo iš prigimties aukštus skruostikaulius bei gražius plaukus turinti būti dėkinga šveicariškam kraujui.

Panašiai kalbėjo ir Jocelyn Wildenstein sužadėtinis, 50-metis dizaineris Lloydas Kleinas – jis sakė apskritai nesuprantantis iš kur atsirado toji moters-katės legenda, vadina tai žurnalistų prasimanymu ir tikina, kad jo mylimoji visada atrodė šitaip.

„Nesuprantu viso to žiniasklaidos ir moters-katės reikalo, Jocelyn visada atrodė šitaip. Ji niekada nesidarė nieko, kas pakeistų jos veidą. Turiu 16-os metų senumo nuotraukų, kuriose ji atrodo lygiai taip pat kaip šiandien“, – tikino moters sužadėtinis.

Paklausta, ar darėsi kokių nors plastinių operacijų, Jocelyn taip pat pareiškia: „Ne, ypač jei pažiūrėtume mano senas nuotraukas. Žinoma kad manau, jog tada buvau gražesnė. Kai esame jauni turime tam tikro gaivumo, kuris su metais išblėsta. Tačiau jūs pamatytumėte tas pačias akis, tuos pačius aukštus skruostikaulius ar tą pačią nosį.“

„Scanpix“ nuotr./Jocelyn Wildenstein ir Lloydas Kleinas (2006 m.)
„Scanpix“ nuotr./Jocelyn Wildenstein ir Lloydas Kleinas (2006 m.)

Na o dėl moters-katės legendos, Jocelyn Wildenstein turi kitą versiją. Ji sako tada pasidariusi operaciją, kuriai jos tuometinis vyras nepritarė, ir būtent jis žurnalistams papasakojo tą išpūstą istoriją siekdamas žmoną apšmeižti. Wildensteinai oficialiai išsiskyrė 1999 metais, teismas Jocelyn iš buvusio sutuoktinio priteisė tuo metu rekordinę pinigų sumą – net 2,5 mlrd. JAV dolerių.

Po skyrybų Jocelyn Wildenstein pradėjo susitikinėti su dabartiniu sužadėtiniu Lloydu Kleinu – pora planuoja susituokti šiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius