Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muilo operų žvaigždė Natalia Streignard susilaukė trečio vaiko: 46-erių aktorė pagimdė per 20 min.

Visame pasaulyje populiarių muilo operų žvaigždė Natalia Streignard susilaukė trečio vaiko – 46-erių Venesuelos aktorė pagimdė sūnų.
Natalia Streignard
Natalia Streignard / „Instagram“ ir „Vida Press“ nuotr.

Džiugią naujieną apie šeimos pagausėjimą pati aktorė pranešė savo „Instagram“ paskyroje, kartu paviešinusi ir asmenukę iš ligoninės su ką tik gimusiu naujagimiu ant rankų.

„Ir gimė mano antras princas! Vos spėjau į ligoninę... Taip taip, mažiau nei 20 minučių ir jis jau buvo su mumis!“ – džiaugėsi Natalia Streignard.

Kokį vardą išrinko sausio 9-ąją gimusiam sūnui, aktorė kol kas dar neatskleidė.

15min primena, kad prieš aštuonerius metus Natalia Streignard, Lietuvos žiūrovams pažįstama iš telenovelių „Mano gyvenimo moteris“, „Storulė Valentina“ ir „Audra“, sustabdė aktorės karjerą ir atsidavė šeimos kūrimui: ištekėjo už italų verslininko Donato Calandriello ir susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Jacques'o (6 m.) ir dukters Gios (2 m.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Janet Jackson tapo mama: 50-metė dainininkė susilaukė sūnaus

„Instagram“ nuotr./Natalia Streignard su vyru Donato Calandriello ir vaikais Jacques'u bei Gia
„Instagram“ nuotr./Natalia Streignard su vyru Donato Calandriello ir vaikais Jacques'u bei Gia

Pernai vasarą pranešusi apie trečią nėštumą aktorė sulaukė ne vien sveikinimų, bet ir kritikos, kad jos metų moteriai gimdyti – jau per vėlu. Tačiau kritikams ji turėjo iš anksto paruoštą atsakymą: „Ne, ne, ne, ponai, niekada nėra per vėlu, kai širdyje yra šitiek meilės!!!!“

Vėliau duodama interviu žurnalui „People En Espanol“ aktorė sakė, kad „jos amžiuje pastoti nėra lengva, tačiau tai – atpildas už pastangas“.

„Daug žmonių manęs klausė, kaip man pavyko, nes daugeliui moterų, vyresnių nei 38 metų, nebepavyksta susilaukti vaikų. Taigi aš noriu kad žmonės, kuriems nepavyksta, žinotų, jog negalima pasiduoti. Dievas apdovanoja besistengiančius ir aš esu gyvas to įrodymas“, – džiugiai kalbėjo Natalia Streignard.

„Nenoriu pasirodyti arogantiška, tačiau tikiu, kad nusipelniau savo vaikų, nes iš tikrųjų labai labai kovojau, jog jie atsirastų“, – pridūrė ji.

15min primena, kad santuoka su verslininku Donato Calandriello aktorei yra antroji. Septynerius metus ji buvo susituokusi su muilo operų žvaigžde Mario Cimarro, su kuriuo kartu vaidino minėtoje telenovelėje „Mano gyvenimo moteris“, tačiau jiedu vaikų nesusilaukė ir skirtingais keliais pasuko 2006 metais.

Mario Cimarro vėliau buvo susižadėjęs su lietuvių modeliu Deimante Andriuškaite, tačiau poros keliai išsiskyrė praėjusiais metais.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Deimantė Andriuškaitė ir Mario Cimarro
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Deimantė Andriuškaitė ir Mario Cimarro

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius