-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikinę parodiją sukūręs komikas pašiepė tėvystės skandalo lydimą Justiną Bieberį

Amerikiečių aktorius, komikas, dainininkas ir laidų vedėjas Jimmy Fallonas pasijuokė iš paauglių dievaičio Justino Bieberio – į jo dainą „Baby“ komikas sutalpino visą J.Bieberio tėvystės skandalo istoriją.
Justinas Bieberis (kairėje) ir Jimmy Fallonas
Justinas Bieberis (kairėje) ir Jimmy Fallonas / Scanpix, Nbc.com nuotr.

Kartu su hiphopo grupe „The Roots“ komikas atliko dainą „(It’s Not My) Baby“ (liet. „(Tai ne mano) vaikas“). Ši daina – šmaikšti kanadiečių dainininko J.Bieberio kūrinio „Baby“ interpretacija.

„Tu pasakei „Mes tai padarėm“ ir aš esu tėtis. Mano advokatas suklupo, nes ši situacija atrodo blogai. Tu tai pasakei tik dėl to, kad gautum mano pinigus, ir dabar Selena Gomez išspardys mano užpakalį“, – tokie žodžiai skamba perfrazuotoje dainoje.

Scenoje visai su J.Bieberiu supanašėjęs, beisbolo kepurėlę užsidėjęs komikas priedainyje teigė, kad „Tai ne mano vaikas, vaikas, vaikas“. Kitame dainos posme tėvystės skandalą J.Fallonas piešia dar vaizdingiau ir kanda dar skaudžiau.

„Tu sakei, kad aš nesisaugojau, kad aš užtrukau tik 30 sekundžių. Bet tai netiesa. Ne, tai melas. Tai iš viso truko tikrai ilgiau nei 45 sekundes“, – iš muzikos dievaičio šaipėsi aktorius.

Šiuo metu 17-metis J.Bieberis susitikinėja su 19-mete atlikėja S.Gomez. Šios savaitės pradžioje paaiškėjo, kad jaunajam atlikėjui gresia nemalonumai: 20-metė popmuzikos dievaičio gerbėja Mariah Yeater tvirtina pateikusi ieškinį teismui, kuriame nurodo, kad jos trijų mėnesių kūdikio tėvas – J.Bieberis.

Iš Kalifornijos kilusi mergina prašo dainininko atlikti tėvystės testą. Merginos teigimu, ji su nepilnamečiu dainininku susidėjo prieš metus – spalio 25-ąją. Tuo metu M.Yeater buvo 19, o J.Bieberiui – 16 metų. Pagal Kalifornijos įstatymus, intymūs santykiai su 16-mečiu neleistini ir jei pranešimai pasiteisintų, pati M.Yeater būtų pripažinta kalta tvirkinusi nepilnametį.

M.Yeater teigia, kad po J.Bieberio koncerto Los Andžele ji apsauginių buvo pakviesta į užkulisius.

„Buvo akivaizdu, kad vienas kitam patikome, pradėjome bučiuotis. Iškart po to Justinas Bieberis pasiūlė pasišalinti į atokesnę vietą, kur galėtume būti vieni. Sutikau eiti su juo, o vėliau jis pasakė norintis pasimylėti su manimi ir kad tai bus jam pirmas kartas“, – tikino 20-metė. Anot jos, vos pasislėpęs nuo pašalinių akių J.Bieberis persimainė, tapo agresyvus, o sekso metu nenorėjo saugotis.

VIDEO: Justinas Bieberis – „Baby“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius