Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Myli Britney, nekenčia Gazos (nuotraukos)

Tuo metu, kai buvusi Anglijos futbolo žvaigždė Paulas Gascoigne'as, pravarde Gaza, bando nugalėti potraukį į alkoholį bei narkotikus, jo podukra Bianca (23 metai) kariauja kituose frontuose.
Bianca Gascoigne
Bianca Gascoigne / wallpepersstock.com nuotr.
dailymail.co.uk nuotr./Bianca Gascoigne
dailymail.co.uk nuotr./Bianca Gascoigne ar Britney Spears? 

Vienoje fronto pusėje – noras atrodyti patraukliai, kitoje – papildomi kilogramai, krūtinės didinimo operacijos pasekmės bei psichologinė trauma del sunkios vaikystės.

Paulo Gascoigne kasdienybė baigus futbolininko karjerą...
Paulo Gascoigne kasdienybė baigus futbolininko karjerą...

Prieš keletą metų gan populiarus Didžiojoje Britanijoje modelis Bianca Anglijos žiniasklaidai pasakojo, kad patėvis nuolat tyčiojasi iš jos motinos. Tada Paulas nutraukė su Bianca bet kokius ryšius. O gailestingi britai iki šiol reiškia užuojautą merginai. Prieš mėnesį Bianca dalyvavo TV laidoje ir žiūrovai ją tiesiog užvertė merginą palaikomosiomis SMS žinutėmis. Tarp jų buvo ir linkėjimų pagaliau atsikratyti antsvorio.

Bianca nusprendė nedelsti, juo labiau ir pati ne kartą buvo sakiusi, jog jos netenkina figūra, todėl nepasitiki savimi. Visai kaip vaikystėje, kai Gaza (futbolininko pravardė) žemino jos motiną.

Bianca pasamdė Wayne'o Rooney žmonos Colin asmeninę trenerę Alice Lindsey. Jau po kelių treniruočių pasirodė pirmieji rezultatai – jie tokie įspūdingi, kad Bianca Gascoigne drąsiai užsitempė Britney Spears kostiumą iš vaizdo klipo dainai „Womanizers“ ir pasikvietė fotografų. Juk reikia po sunkios vaikystės pasigrožėti savimi žurnalų viršeliuose...

 

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius