Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mylimojo išduota Khloe Kardashian susilaukė dukters: dėl patirto streso pagimdė anksčiau

Kardashianų ir Jennerių klanas pagausėjo dar vienu nariu – Khloe Kardashian (33 m.) balandžio 12-ąją pagimdė dukrą, praneša TMZ.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian / 15min montažas / „Instagram“ nuotr.

Deja, tačiau pirmagimės gimimą aptemdė prieš pat gimdymą išaiškėjusi Khloe Kardashian vaikino, NBA krepšininko Tristano Thompsono (27 m.) neištikimybė.

Realybės šou žvaigždės gimdymo terminas buvo balandžio pabaigoje, tačiau dėl patirto streso ji pagimdė kiek anksčiau.

Kol kas Kardashianų šeima šios žinios oficialiai nepatvirtino, tačiau šaltiniai iš ligoninės, kurioje Khloe gimdė, patikino – mergaitė dienos šviesą išvydo ankstyvą ketvirtadienio rytą.

Per gimdymą kartu su Khloe Kardashian buvo ir ją išdavęs Tristanas Thompsonas. Ligoninėje taip pat buvo jos mama Kris Jenner, seserys Kim Kardashian ir Kourtney Kardashian bei geriausia draugė Malika Haqq.

„Tristanas dalyvavo gimdyme. Šiandien jam yra treniruotė, bet jis žada būti ligoninėje kaip įmanoma ilgiau, – apie Khloe Kardashian gimdymą „People“ sakė šaltinis iš šeimos aplinkos. – Visi dabar susikoncentravę į tai, kas geriausiai mažylei. Khloe nenusileis iki Tristano lygio ir leis jam užmegzti ryšį su kūdikiu (nepaisant to, kas įvyko).“

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

„People“ žiniomis, Khloe Kardashian rengiasi išvykti iš Klivlando atgal į Los Andželą vos tik jai bus leista keliauti su kūdikiu. Į Klivlandą ji persikėlė gyventi jau prieš kurį laiką ir planavo šį miestą paversti naujais savo ir dukters namais, tačiau po Tristano neištikimybės ji žada grįžti į Los Andželą, kur gyveno prieš tai ir kur yra visa jos šeima.

Kad Klivlando „Cavaliers“ klube žaidžiantis Tristanas Thompsonas buvo neištikimas savo nėščiai draugei, išaiškėjo praktiškai prieš pat gimdymą, balandžio 10-ąją. Praėjusį savaitgalį krepšininkas buvo nufotografuotas Niujorko bare besibučiuojantis su kita moterimi, o vėliau ją parsivedė į viešbutį, iš kurio jo viešnia išėjo tik kitą rytą. Tuo metu Khloe Kardashian laiką leido likusi poros namuose Klivlande.

Netrukus paaiškėjo, kad tai buvo toli gražu ne pirmas kartas, kai krepšininkas apgaudinėjo savo draugę su kitomis, o prabilę šaltiniai Tristaną Thompsoną net pavadino „serijiniu apgaviku“.

15min galerijoje – Khloe Kardashian nėštumo akimirkos:

Kad Khloe Kardashian laukiasi kūdikio nuo NBA krepšininko Tristano Thompsono, buvo kalbama jau nuo rugsėjo, tačiau šią žinią pati žvaigždė patvirtino tik gruodį.

15min primena, kad Kardashianų-Jennerių šeimoje 2018-ieji – labai vaisingi: sausio 15-ąją surogatinė motina pagimdė Kim Kardashian ir Kanye Westo dukterį Chicago, o vasario 1-ąją jauniausia klano narė 20-metė Kylie Jenner susilaukė pirmagimės Stormi.

Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Khloe Kardashian su Tristanu Thompsonu draugauti pradėjo 2016-ųjų rugsėjį po to, kai jiems aklą pasimatymą suorganizavo bendri draugai. Lygiai prieš metus garsi moteris džiaugėsi, kad pagaliau rado ramią užuovėją ir su Tristanu planuoja bendrą ateitį – santuoką bei vaikus.

2017-ųjų birželį Khloe Kardashian juokavo, kad jos vaikinas norėtų turėti tiek vaikų, jog galėtų iš jų suburti krepšinio komandą. Tuo pačiu ji pripažino, kad nustojo vartoti kontraceptines tabletes duodama suprasti, jog žinios apie jųdviejų kūdikį galima sulaukti bet kada.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Beje, nors Khloe Kardashian ką tik gimusi dukra – pirmas vaikas, už ją beveik 7 metais jaunesnis Tristanas Thompsonas jau turi vieną atžalą. Sūnų krepšininkui pagimdė buvusi draugė Jordan Craig – jiedu išsiskyrė, kai ji dar buvo nėščia, ir neilgai trukus jis pradėjo susitikinėti su Khloe. Kitų šaltinių teigimu, Tristanas būtent dėl Khloe metė tuometinę savo draugę.

15min galerijoje – Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius