Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jake'as Gyllenhaalas muzikiniame klipe suvaidino serijinį žudiką (N-18)

Nors aktorius Jake'as Gyllenhaalas savo karjeros metu atliko įvairių vaidmenų, pastarasis, skirtas muzikiniam grupės „The Shoes“ klipui „Time to Dance“, gali būti pats žiauriausias ir kruviniausias.
Jake'as Gyllenhaalas vaizdo klipe „Time to Dance“
Jake'as Gyllenhaalas vaizdo klipe „Time to Dance“ / Kadras iš „YouTube“

Dažniausiai sudėtingus personažus vaidinantis, Oskarui nominuotas 31 metų amerikiečių aktorius nusifilmavo prancūzų electro-pop muzikos grupės „The Shoes“ daugiau nei aštuonių minučių klipe. Jame aktorius vaidina serijinį žudiką, be gailesčio susidorojantį su savo aukomis, praneša people.com.

Įraše matoma, kaip J.Gyllenhaalo personažas pasirodo namuose, kuriuose vyksta vakarėliai bei naktiniuose klubuose. Į juos filmų „Kuprotas kalnas“, „Zodiakas“ ir „Donnie Darko“ žvaigždė atvyksta vilkėdamas fechtuotojo kostiumą ir savo aukas nužudo be aiškios priežasties.

Žiaurių žmogžudysčių scenas keičia scenos, kuriose J.Gyllenhaalo sukurtas serijinis žudikas užkandžiauja, mankštinasi sporto salėje bei skutasi barzdą.

Susidorojęs su dar viena auka, negailestingas žudikas užtraukia cigaretę.

Huffingtonpost.com praneša, kad tai ne pirmasis muzikinis klipas, kuriam sutiko nusifilmuoti J.Gyllenhaalas. Aktorių taip pat galima išvysti prieš porą metų pasirodžiusiame grupės „Vampire Weekend's“ klipe „Giving Up the Gun“.

Šiuo metu J.Gyllenhaalas, kartu su aktoriais Michael Pena, Anna Kendrick ir America Ferrera, filmuojasi naujausioje veiksmo juostoje „End of Watch“.

„The Shoes“ vaizdo klipas „Time to Dance“:

VIDEO: The Shoes - Time to Dance (Official Video)

„Vampire Weekend's“ „Giving Up the Gun“:

VIDEO: Vampire Weekend - 'Giving Up The Gun' (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius