Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naomi Campbell: trankus 40-metis ir rusiški keiksmažodžiai

Pietų Prancūzijoje 40-ojo gimtadienio šventę su mylimuoju rusų verslininku Vladimiru Doroninu ir būriu bičiulių surengusi gražuolė Naomi Campbell patvirtino vakarėlių liūtės reputaciją ir nustebino kai kuriuos svečius rusiškais keiksmažodžiais.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Naomi Campbell

Gegužės 22-ąją 40-ies sulaukusi tamsiaodė sudrebino Kanus. Į viešbutyje „Hotel du Cap“ surengtą gimtadienio šventę sugužėjo gausybė atsipalaidavusių pasaulio garsenybių. V.Doroninas mylimąją pavadino laukine moterimi, o ji vėliau pateisino šiuos žodžius su bičiulėmis Jennifer Lopez ir Mary J Blige linksmindamasi šokių aikštelėje.

N.Campbell modelio karjerą pradėjo būdama 15 metų, nuo tada ji spėjo ne tik padaryti stulbinamą karjerą, bet ir susirasti tvirtų ryšių tarp pasaulio įtakingiausiųjų. Jos gimtadienyje lankėsi tinklo „Topshop“ (jo veidas – Kate Moss) vadovas Philipas Greenas su dukra Chloe, supermodelis Eva Herzigova, Didžiosios Britanijos Jorko grafienė Sarah Ferguson su dukterimi princese Beatrice, taip pat atlikėja, modelis ir aktorė Grace Jones. Supermodelį 45 minučių trukmės koncertu pasveikino Fergie iš grupės „Black Eyed Peas“.

Kaip pranešė „The Mirror“, svečiai buvo sutikti kokteiliais „Campbelltini“ (degtinė, spanguolių sultys, žaliosios citrinos, likeris „Triple Sec“) ir „Naomito“ (romas, sodos vanduo, rudasis cukrus, mėtų lapeliai). Po vakarienės vakarėlio šeimininkė su bičiuliais iš širdies siautėjo šokių aikštelėje. J.Lopez akivaizdžiai mėgavosi švente, o žmoną su šypsena stebėjo vyras dainininkas Marcas Anthony.

Vidurnaktį svečiai N.Campbell sudainavo „Su gimimo diena“, o V.Doroninas didžiajai meilei, kaip sakė pats, pasakė iškilmingą kalbą.

Nuotraukų iš N.Campbell gimtadienio rasite čia.

Keikėsi rusiškai

Kaip skelbia rusų bulvarinė spauda, N.Campbell su V.Doroninu lankydamasi viename vakarėlyje, vykusiame per Kanų kino festivalį, pateko į nepatogią situaciją. Šventės įkarštyje gražuolė pametė brangų mobilųjį telefoną, kurio ieškoti buvo liepta visiems vakarėlio apsauginiams. Deja, N.Campbell telefonas neatsirado. „Turbūt žmogus, jį paėmęs, jau buvo spėjęs pasišalinti“, – spėjo „Rusų namų“ Kanuose darbuotoja.

Tiesa, rusai akcentuoja ne tiek supermodelio praradimą, kiek tai, jog tą vakarą ji pirmąsyk pademonstravo, kaip įgudusiai moka keiktis rusų kalba. Vakarėlyje buvę V.Doronino pažįstami puikiai girdėjo, kaip ji keikėsi, sakydama b*** ir ch**. N.Campbell mylimasis, nors ir nerado jos mobiliojo, pasiūlė ryte nupirkti naują, kad vakarėlis galėtų tęstis.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius