-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalie Portman ir Kristen Stewart – pelningiausios Holivudo žvaigždės

Aktorės Natalie Portman ir Kristen Stewart yra pelningiausios Holivudo žvaigždės – filmai, kuriuose jos filmuojasi, atneša kino studijoms didžiausią pelną, skelbia Forbes.com.
Natalie Portman
Natalie Portman / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pelningiausių aktorių dešimtukas – Žmonės.lt fotogalerijoje. 

„Oskaro“ laureatė N.Portman atsidūrė pelningiausiųjų aktorių sąrašo viršūnėje – kiekvienas jai sumokėtas JAV doleris studijoms grąžino maždaug po 42,7 JAV dolerio.

„Juodoji gulbė“, už vaidmenį kurioje ji buvo pripažinta geriausia aktore, prodiuseriams atsiėjo maždaug 13 mln. JAV dolerių, o už parduotus bilietus surinko 329 mln. JAV dolerių.

„Mūsų apskaičiavimais, kiekvienas doleris, kurį kino studija sumoka N.Portman, atneša 42,7 JAV dolerių. Jei palyginsime su Eddie Murphy, kuris yra brangiausiai apmokama žvaigždė, kiekvienas jam sumokėtas doleris sugrąžina 2,3 JAV dolerio“, – rašo Forbes.com.

Ne daug nuo jos atsilieka „Saulėlydžio“ žvaigždė K.Stewart, kurios kiekvienas doleris atneša 40,6 JAV dolerio. Be to, ši aktorė yra daugiausiai uždirbančių aktorių „Forbes“ sąraše. 2012 metais ji uždirbo 34,5 mln. JAV dolerių.

„Scanpix“ nuotr./2 vieta – Kristen Stewart – 40,6 JAV dolerių
2 vieta – Kristen Stewart – 40,6 JAV dolerių

„Per pastaruosius metus K.Stewart sugebėjo uždirbti didelę sumą ir atnešti dideles pajamas „Saulėlydžio“ dėka, – skelbia Forbes.com – Nors jai už vaidinimą paskutinėse dviejose filmo dalyse buvo sumokėta 25 mln. JAV dolerių, ji tikrai buvo verta tų pinigų“.

Skaičiuodama kino studijų pajamas Forbes.com lygino už paskutinius tris per trejų metų laikotarpį pastatytus filmus žvaigždėms išmokėtus atlyginimus ir bilietų į tuos filmus pardavimus. Išvados rodo, kad pelningiausios žvaigždės filmuojasi didžiausias pajamas atnešančiuose filmuose.

Kitu du K.Stewart partneriai „Saulėlydyje“ taip pat yra nebloga filmų statytojų investicija. Robertas Pattinsonas pelningiausių aktorių sąraše užima ketvirtą vietą, kiekvienas jam sumokėtas doleris sugrąžina 31,70 JAV dolerio, o Tayloras Lautneris, sugrąžinantis 29,5 karto didesnę už jam sumokėtą sumą, – šeštąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius