Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalie Portman laukiasi ir yra susižadėjusi su filmo „Juodoji gulbė“ choreografu

Holivudo aktorė Natalie Portman susižadėjo su tarptautinę šlovę pelniusiu baleto šokėju ir choreografu bei laukiasi nuo jo pirmo kūdikio, pirmadienį pranešė žurnalas „People“.
Kadras iš filmo „Juodoji gulbė“
Kadras iš filmo „Juodoji gulbė“ / „Forumcinemas“ nuotr.

29 metų aktorė su Benjaminu Millepied susipažino kurdami filmą „Juodoji gulbė“ („Black Swan), kuriame N.Portman vaidina baleto šokėją. Už šį vaidmenį ji yra nominuota „Auksiniam gaubliui“ ir JAV kino aktorių gildijos apdovanojimui geriausios aktorės kategorijoje.

1977 metais Prancūzijos mieste Bordo gimęs B.Millepied yra Niujorko baleto pagrindinis šokėjas ir choreografas. „Juodojoje gulbėje“ jis sukūrė nedidelį šokėjo vaidmenį ir padėjo N.Portman bei aktorei Milai Kunis mokytis šokti baletą šiam filmui.

Režisieriaus Darreno Aronofsky sukurtame psichologiniame trileryje N.Portman vaidina Niujorko baleriną, trokštančią tapti tobula šokėja, tačiau alinančia savo protą ir kūną.

Šiuo metu N.Portman filmuojasi vienoje romantinėje komedijoje su didžiojo ekrano žvaigžde Ashtonu Kutcheri. Šį filmą režisuoja Ivanas Reitmanas  – režisieriaus Jasono Reitmano, sukūrusio filmus „Džuno“ („Juno“) ir „Viskas ore!“ („Up in the Air“), tėvas.

N.Portman anksčiau susitikinėjo su muzikantu Devendra Banhartu ir meksikiečiu aktoriumi Gaeliu Garcia Bernaliu.

Aktorės atstovai patvirtino, kad ji laukiasi kūdikio ir yra susižadėjusi, tačiau neatskleidė, kada vyks vestuvės arba kur gims kūdikis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius