Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja Holivudo pora: seksualioji Eva Mendes bučiniais lepina Ryaną Goslingą

JAV bulvarinė spauda trimituoja, kad aktorė Eva Mendes susirado naują mylimąjį. Teigiama, kad juo tapo kolega, kanadietis aktorius Ryanas Goslingas.
Eva Mendes
Eva Mendes. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pora buvo pastebėta praėjusį savaitgalį Kalifornijoje, Disneilende, kur jie vaikščiojo meiliai susikibę už rankų ir bučiavosi. Nors aktoriai pažįstami jau seniai, tačiau artimiau pradėjo bendrauti po to, kai nusifilmavo naujajame režisieriaus Dereko Cianfrance‘o filme „The Place Beyond the Pines“, kuris kino ekranuose turėtų pasirodyti 2013-aisiais.

Teigiama, kad pastaruoju metu susiburkavę 37-erių E.Mendes ir 30-metis R.Goslingas viešumoje neslėpė šiltų jausmų vienas kitam. „Jie buvo labai žaismingi. Eva šokinėjo lyg maža mergaitė...  Ji prie jo vis prisiglausdavo ir visą laiką laikė jo ranką“, – žurnalui „US Weekly“ pasakojo porą stebėjęs asmuo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ryanas Goslingas
Ryanas Goslingas

Žurnale išspausdintose nuotraukose matyti, kad jiedu yra daugiau nei bičiuliai ir 7 metų skirtumas jiems nėra kliūtis. „Niekam ne paslaptis, kad Eva labai džiaugėsi galėdama filmuotis su Ryanu. Mes vis juokaudavom, koks jis nuostabus. Ji niekada nesidrovėjo parodyti, kad jis jai rūpi“, – pasakojo aktorei artimas šaltinis.

E.Mendes neseniai išsiskyrė su savo ilgamečiu partneriu, filmų kūrėju George‘u Augusto, su kuriuo buvo kartu nuo 2002-ųjų. Po skyrybų ji, kaip teigiama, turėjo romantiškų santykių su lietuvių kilmės JAV komiku Jasonu Sudeikiu. Naujoji aktorės simpatija R.Goslingas dar neseniai susitikinėjo su aktore Rachel McAdams, taip pat buvo siejamas su aktorėmis Sandra Bullock, Famke Janssen, Kat Dennings, Olivia Wilde ir Blake Lively.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius