-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nauja Kh.Kardashian nuotrauka pakurstė kalbas apie plastines operacijas: moteris ir vėl atrodo neatpažįstamai

Prieš kelis mėnesius realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (36) gerbėjus nustebino visiškai neatpažįstama išvaizda. Visgi naujausia moters nuotrauka sukėlė dar daugiau diskusijų – Khloe keičiasi ne dienomis, o valandomis?
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Penktadienį realybės šou „Keeping Up with the Kardashian“ žvaigždė į socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą įkėlė nuotraukų seriją, kurioje demonstruoja išskirtinį įvaizdį. Čia galima pamatyti ryškų moters makiažą ir dailią šukuoseną.

„Žmogau, ši karščio banga yra tokia stipri! Argi dabar ne spalis?“ – socialiniame tinkle po nuotrauka rašo Khloe Kardashian, kuri taip pat prie įvaizdžio priderino lateksines kelnes ir korsetą.

Ir nors moters išvaizda atrodo pritrenkiančiai, tačiau tai gerbėjų būrio nesužavėjo – dalis komentavo kad Khloe ir vėl neatpažįstama: „Ji kiekvieną savaitę atrodo vis kitaip!“

„Kas tai per Ariana Grande“, – parašė vienas komentatorius, kuriam netrukus pritarė ir kitas, moters klausdamas, „kur yra Khloe?!“

Pasirodo, žinoma moteris perskaitė ir dalį komentarų. Po vienu, kur buvo parašyta, kad „pinigai gerai išleisti“, Khloe atsakė tik su daug verkiančių ir besijuokiančių jaustukų.

Vis dėlto ji sulaukė ne tik pasipiktinusių komentarų lavinos. Atsirado gerbėjų, kurie moters įvaizdį gyrė ir laikė jį „pribloškiančiu“. Prodiuserė Elaine Thomas Khloe ją pavadino „nepakartojama“, o garsenybių vizažistas Etienne'as nepagailėjo jos pavadinti „karšta“.

Galiausiai ir pati Kh.Kardashian išreiškė savo nuomonę apie komentarus po jos nuotrauka.

„Aš niekada nesuprasiu, kokie nuobodūs ar nelaimingi gali būti kai kurie žmonės. Esu žmogus, kuris pats niekada nieko nekomentuotų, nebent tai būtų teigiami žodžiai. Aš tikiu vienas kito palaikymu ir komplimentais. Tačiau, kas tam turi laiko? Laikas yra brangus. Aš jį išnaudoju laimingiems dalykams“, – savo „Twitter“ paskyroje rašė moteris.

15min primena, kad realybės šou žvaigždę buvo sunku atpažinti ir anksčiau. Prieš kelis mėnesius baltu korsetu pasipuošusią, lūpas gausiai blizgiu pasidažiusią ir plaukus į laisvai krentančias bangas suformavusią Kh.Kardashian buvo sunku atpažinti. Tam pritarė ir dalis jos beveik 112 mln. sekėjų.

K.Kardashian karantino dienas leido drauge su dukra True bei jos skandalingai pagarsėjusiu, į ne vieną neištikimybės skandalą įsivėlusiu tėvu krepšininku Tristanu Thomsponu, pasak vieno internauto, „atrodė visai kaip kitas žmogus“.

Tam pritarė ir kiti, o tviteryje net paplito tai neva įrodantis fotografijų koliažas, paskleidęs gandus, jog Kardashianų klano atstovė pasinaudojusi karantinu pasidarė plastinę operaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius