Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja Katy Perry plaukų spalva – rožinė

Anksčiau juodais plaukais buvusi popžvaigždė Katy Perry pastaruoju metu savo šukuoseną vis šviesino. Per filmo „Smurfai“ premjerą dainininkė nustebino gerbėjus blondiniškomis garbanomis, tačiau, regis, ta spalva atlikėjai pernelyg nepatiko.
Katy Perry
Katy Perry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

26-erių K.Perry Los Andžele pasirodė nusidažiusi plaukus ryškiai rožine spalva. Žurnalistai svarsto, jog atlikėja įkvėpimo galėjo pasisemti iš savo 2010-ųjų albumo „Teenage Dream“ viršelio, kuris yra rožinės spalvos.

Atsinaujinusią K.Perry su rožinės spalvos plaukais galite pamatyti paspaudę čia.

Šukuoseną pasikeitusi dainininkė Los Andžele buvo kartu su vyru, komiku Russellu Brandu. Pastaruoju metu pora retai pasirodydavo kartu, mat K.Perry buvo itin įnikusi į naujojo filmo „Smurfai“ reklamavimą. Ji savo balsą „paskolino“ filmo herojei Smurfetei. Tiesa, dainininkei pastaruoju metu teko neigti gandus, kad jos santuoką ištikusi krizė.

Įdomu tai, kad K.Perry tikroji plaukų spalva – šviesi. Ji ne vienerius metus buvo tamsia brunete ir dažydavo antakius ir blakstienas tamsiai, kad tiktų prie plaukų. Atlikėja pasikeisti nutarė neseniai, tačiau buvo įspėta stilistų, kad jos plaukai bus šviesinami palaipsniui. Pati K.Perry neslėpė nesidžiaugianti raibuliuojančia plaukų spalva. „Ir vėl gavosi ne tai, ko noriu. Taip seniai norėjau atsikratyti juodos, bet tam, kad pasiekčiau savo, tris savaites mano plaukai turi būti rusvai gelsvos spalvos. Jei nepalauksiu, liksiu visai be plaukų ar privalėsiu nusikirpti trumpai. Tad pabūsiu kantri ir jau greitai persidažysiu savo trokštama slapta spalva, kantrybės“, – savo „Twitter“ svetainėje rašė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius