Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nauja narcisizmo viršūnė: „Instagram“ žvaigždė Gianluca Vacchi ant nugaros išsitatuiravo savo veidą

Charizmatiškasis Italijos milijonierius ir „Instagram“ žvaigždė Gianluca Vacchi (50 m.) savo kūną yra papuošęs keliomis dešimtimis tatuiruočių, tačiau naujausias jo kūno piešinys nustebino ne vieną – vyras ant nugaros išsitatuiravo savo paties veidą ir inicialus.
Gianluca Vacchi
Gianluca Vacchi / „Instagram“ nuotr.

Milijonierius Gianluca Vacchi, išėjęs į ankstyvą pensiją tam, kad mėgautųsi gyvenimu, to smagaus gyvenimo akimirkomis labai dosniai dalijasi savo „Instagram“ paskyroje, turinčioje 11 mln. sekėjų.

Kone visas italo nuotraukas ir video lydi grotažymė #gvlifestyle ir jis nuolat kalba apie savo gyvenimo filosofiją – kad reikia viskuo mėgautis.

Nenuostabu, kad girdamasis prabanga, jachtomis, vakarėliais ir merginų ar garsenybių kompanija, Gianluca Vacchi turi ne vien tik gerbėjų, bet ir nekentėjų. Tačiau nekreipti dėmesio į apkalbas ir kritiką – dar viena jo gyvenimo taisyklė, apie tai jis prabilo iš karto, vos tik publikavo nuotrauką su naująja tatuiruote.

„Kai žmonės kalba netinkamai, jie tą laiką geriau skirtų sau tobulinti, o ne kvailam kritikavimui... Tai visada buvo dalis mano gyvenimo istorijos, bet galų gale, nereikalinga kritika visada turėtų būti nutylėta. Mėgaukitės, turime tik vieną gyvenimą“, – rašė jis.

15min primena, kad Gianluca Vacchi 2016 metų vasarą išgarsėjo socialiniuose tinkluose dėl savo efektingų šokių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius