Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operatorę nušovusio Aleco Baldwino versija: sako nenuspaudęs ginklo gaiduko

Kino operatorę juostos „Rustas“ („Rust“) filmavimo aikštelėje netyčia nušovęs aktorius Alecas Baldwinas davė pirmą atvirą interviu žiniasklaidai po incidento. Jame teigė, kad „nenuspaudė gaiduko“ ginklo, kuriuo buvo mirtinai sužeista Halyna Hutchins.
Alecas Baldwinas
Alecas Baldwinas / Vida Press nuotr.

Kino žvaigždė tai pareiškė savo pirmame akis į akį duotame interviu nuo incidento spalio mėnesį, rašo BBC.

„Niekada nenukreipčiau į nieką ginklo ir nenuspausčiau gaiduko. Niekada“, – sakė A.Baldwinas jį kalbinusiam George'ui Stephanopoulosui iš „ABC News“.

Paklaustas, kaip tikra kulka atsirado filmavimo aikštelėje, A.Baldwinas atsakė: „Nežinau“.

„Kažkas kulką įdėjo į ginklą. Kulką, kurios net neturėjo ten būti“, – kalbėjo aktorius.

Interviu buvo įrašytas antradienį, o JAV jis turėtų būti transliuojamas ketvirtadienio vakarą.

G.Stephanopoulosas 80 minučių pokalbį su aktoriumi apibūdino kaip „neapdorotą“ ir „intensyvų“. Trečiadienį laidai „Labas rytas, Amerika“ („Good Morning America“) žurnalistas teigė, kad A.Baldwinas jam pasirodė esąs „sugniuždytas“, tačiau „labai atviras“ ir „artimas“.

„Per pastaruosius 20 metų ABC kanalui dariau tūkstančius interviu, – sakė jis. – Tai buvo pats intensyviausias, kokį aš kada nors patyriau.“

Šis pokalbis yra pirmas kartas, kai A.Baldwinas prakalbo apie incidentą prieš kamerą, išskyrus trumpą interviu TMZ spalį, kuriuo jis siekė, kad paparacai nebesektų jo ir jo šeimos.

Tada tragišką incidentas aktorius apibūdino kaip „vieną iš trilijono“ ir tikino, kad tokio pobūdžio nelaimingų atsitikimų filmavimo aikštelėse pasitaiko labai retai.

Vida Press nuotr./Alecas Baldwinas
Vida Press nuotr./Alecas Baldwinas

15min primena, kad operatorė H.Hutchins buvo nušauta, kai A.Baldwinas repetavo su, jo manymu, saugiu ginklu filmo „Rustas“ filmavimo aikštelėje Naujojoje Meksikoje.

Po tragiškos nelaimės moteris sraigtasparniu buvo nugabenta į ligoninę, tačiau netrukus nuo patirtų susižalojimų mirė. Režisierius Joelis Souza taip pat buvo sužeistas, tačiau, laimei, išgyveno.

Remiantis teismo duomenimis, ginklą A.Baldwinui įteikė režisieriaus padėjėjas Dave'as Hallsas, kuris, kaip skelbia BBC, nežinojo, kad jame yra gyvos amunicijos, todėl ginklą apibūdino kaip saugų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius