Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame filme Pelenė, Snieguolė ir Miegančioji Gražuolė sužino, kad yra įsimylėjusios tą patį princą

„Princas Žavusis“ – šmaikšti ir nuotaikinga animacinė komedija, kurioje trys princesės – Pelenė, Miegančioji Gražuolė ir Snieguolė – sužino, kad yra įsimylėjusios TĄ PATĮ princą. Netikėta? Tai ne kas kita, kaip naujas „Šreko“ prodiuserio darbas!
Animacinė komedija „Princas Žavusis“
Animacinė komedija „Princas Žavusis“ / Kadras iš filmo

Princas Žavusis nešiojasi prakeiksmą nuo pat vaikystės – visos merginos jį įsimyli iš pirmo žvilgsnio! Beviltiškai galvas pametusios damos ir jų palikti mylimieji karalystėje kelia tikrą sumaištį. Kad prakeiksmas nevirstų baisia nelaime ir nesunaikintų meilės visoje karalystėje, princas turi surasti savo tikrąją meilę iki 21-ojo gimtadienio.

Kadras iš filmo/Animacinė komedija „Princas Žavusis“
Kadras iš filmo/Animacinė komedija „Princas Žavusis“

Vieną dieną princas Žavusis susipažįsta su žaviąja plėšike Leonora, kuri taip pat prakeikta – jos širdis bejausmė, todėl princo kerai jos neveikia. Apsimetusi vaikinu Leonora pasiryžta lydėti princą į kupiną nuotykių ir išbandymų kelionę. Pašėlusi porelė turės praeiti nepereinamą slėnį, įveikti akmeninį monstrą, susiremti su milžinėmis bei atsilaikyti prieš nieko gero nežadančius piktosios raganos burtus. Pakeliui princui ir Leonorai bus lemta sužinoti, kas yra tikra draugystė, o galbūt... ir kas yra meilė.

Animacijoje skambančias dainas kūrė ir jas atliko pasaulio popmuzikos princesės Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale, populiari Kinijos dainininkė G.E.M. Dainas lietuviškai atliko Giedrė Kilčiauskienė, Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė.

Animacinio filmo „Princas Žavusis“ („Charming“) premjera Lietuvoje – spalio 26-ąją.

Vaidmenis lietuviškai dubliavo Judita Urnikytė (plėšikė Leonora), Vaidas Baumila (Princas Žavusis), Giedrė Kilčiauskienė (Pusiau-orakulė), Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė (Pelenė), Daiva Rudytė (Snieguolė), Sima Tarvydaitė (Miegančioji Gražuolė), Juozas Gaižauskas (Fėja Krikštamotė), Algirdas Dainavičius (Karalius Žavusis) ir kiti.

VIDEO: PRINCAS ŽAVUSIS - lietuviškai dubliuotas anonsas | Kinuose nuo spalio 26 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius