Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame W.Andersono filmo anonse O.Wilsonas vaidina reporterį ant dviračio

Naujame amerikiečių kino vunderkindo Weso Andersono filmo „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ (angl. „The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun“) trumpame pusės minutės reklaminiame anonse aktoriaus Oweno Wilsono personažas važinėja dviračiu ir kuria reportažą išgalvotame Ennui-sur-Blasé miestelyje.
Filmo „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ akimirkos
Filmo „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ akimirkos / Du Kine nuotr.

Weso Andersono filmuose apstu ryškių personažų, kurių gyvenimai ir veiksmai dažniausiai komiški, tačiau kupini nepaaiškinamo žavesio, be to, režisierius mėgsta bendradarbiauti su pažįstamais veidais iš ankstesnių savo filmų – Frances McDormand, Tilda Swinton, Adrienas Brody, Billas Murray'us, Owenas Wilsonas, Willemas Dafoe bei Jasonas Schwartzmanas.

Prie pastovios W.Andersono aktorių grupės šįkart prisijungia keletas naujų žvaigždžių, tarp jų Timothée Chalametas, Kate Winslet, Benicio Del Toro bei Elizabeth Moss.

Drama su komedijos elementais „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ pasakoja apie Kanzaso laikraščio specialią skiltį, kurioje pranešami įvykiai iš mažo Prancūzijos miestelio. Pasak W.Andersono, filmas yra duoklė vienam iš jo asmeniškai mėgstamiausių leidinių – žurnalui „The New Yorker“.

Kino studijos „Searchlight Pictures“ išleistame anonse rodomas O.Wilsono personažas Herbsaint Sazerac, praneša apie kasdienius, nors ir keistai liguistus įvykius Ennui-sur-Blasé miestelyje. Tuo tarpu vyriausiasis redaktorius Arthur Howitzer jaunesnysis, kurio vaidmenį atlieka aktorius B.Murray'us, ginčijasi su reporteriu, kol pastarasis taiso savo dviratį.

Vaizdo klipas:

VIDEO: THE FRENCH DISPATCH | The Cycling Reporter by Herbsaint SAZERAC | Searchlight Pictures

Aktorius O.Wilsonas pastaruosius keletą metų suvaidino daugelyje skirtingų projektų, neseniai baigė filmuotis „Marvel“ kino visatos televizijos seriale „Lokis“ (angl. „Loki“). Be debiuto „Marvel“ kino visatoje, O.Wilsonas kartu su Jennifer Lopez netrukus pasirodys romantinėje komedijoje „Tekėk už manęs“ (angl. „Marry Me“).

Nors tai bus pirmasis aktoriaus bendradarbiavimas su atlikėja ir aktore J.Lopez, filmas „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ bus jau net aštuntas kartas bendradarbiaujant su režisieriumi W.Andersonas. Filmo premjera iš pradžių buvo planuojama 2020-ųjų liepą, tačiau dėl pandemijos susidūrė su daugiau nei metus trunkančiu vėlavimu.

Filmo anonsas:

VIDEO: THE FRENCH DISPATCH Official Trailer (2020) Timothée Chalamet, Wes Anderson Movie HD

Filmas „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ debiutavo 74-ajame kasmetiniame Kanų kino festivalyje. Jis buvo įvertintas labai teigiamai ir netgi sulaukė 9 minučių trukmės ovacijų. Nors nekantrūs kino gerbėjai ilgai laukia W.Andersono naujojo filmo, jaudulys aplink jį tikrai nesumažėjo. Be to, W.Andersono kūrybos gerbėjai jau gali pradėti laukti kito paslaptingo režisieriaus projekto, kurio filmavimas prasidėjo šios vasaros pradžioje Ispanijoje.

Tačiau iki tol gerbėjai galės nueiti į kino teatrus ir pamatyti dramą su komedijos elementais „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“, Lietuvos kinuose nuo spalio 29 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius