Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas J.Aniston bandymas

Kalbama, kad aktorė Jennifer Aniston (40 m.) mezga romaną su savo kolega Gerardu Butleru (39 m.). Pora šiuo metu kartu filmuojasi filme „The Bounty“.
Sklinda gandai, kad aktorė Jennifer Aniston mezga naują romaną. Šįkart su kolega Gerardu Butleru.
Kalbama, kad aktorė Jennifer Aniston mezga naują romaną. Šįkart su kolega Gerardu Butleru.

Paparacai užfiksavo, kaip labiausiai užkietėjusiais vienišiais vadinami J.Aniston ir G.Butleris net ir išjungus kino kameras vaikštinėja susikabinę už rankų, buvo pastebėta, kaip J.Aniston padeda ranką G.Butleriui ant pilvo ir laukia reakcijos.

Romantiškoje komedijoje porą vaidinantys aktoriai, pasak šaltinio, vis sunkiau slepia savo simpatijas vienas kitam. JAV žurnalui „Star“ vienas šaltinis pasakojo, kad aktoriai net ir nevaidindami laikosi arti vienas kito ir elgiasi tarsi įsimylėję. „Jen ir Gerardas dažnai repetuoja bučinio sceną. Jen vis sako: „Man atrodo, mes turėtume tai pakartoti.“ Jen giria Gerardą kaip puikiai besibučiuojantį“, – pasakojo šaltinis.

Aktoriai pirmą kartą susitiko dar prieš naująjį filmą. „Gerardui Jen krito į akį po 2008 rugsėjį Toronte vykusio tarptautinio filmų festivalio, – pasakojo šaltinis. – Jis nori rimtos draugystės su Jennifer. Bent jau taip jai sako.“ Anot šaltinio, J.Aniston jau metus sako G.Butlerui „ne“, tačiau jis nepasiduoda.

Tai jau ne pirmas kartas, kai J.Aniston meilę randa dirbdama. Po išsiskyrimo su Bradu Pittu „Draugų“ žvaigždė metus susitikinėjo su aktoriumi Vince‘u Vaughnu, paskui buvo užmezgusi trumpą romaną su modeliu Paulu Sculforu. Paskutinis jos partneris buvo dainininkas Johnas Mayeris, nors po jo kai kas aktorę dar poravo su kolega Bradley Cooperiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius