Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Katie Holmes širdies draugas dėl romano su aktore paliko sužadėtinę

Katie Holmes (41 m.) jau kurį laiką mėgaujasi romantiškais santykiais su šefu Emilio Vitolo (33 m.). Tiesa, vos tik užsienio spaudoje pasirodė pranešimai apie naują porą, juos palydėjo skandalinga galima laikyti informacija – neva vyras su aktore draugauti pradėjo dar gyvendamas su kita moterimi. Beje, jis buvo susižadėjęs.
Katie Holmes ir Emilio Vitolo
Katie Holmes ir Emilio Vitolo / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Katie Holmes

Iš pradžių po socialinius tinklus paplito restorane drauge vakarieniaujančių K.Holmes ir E.Vitolo nuotraukos, vėliau naujienų portalai paviešino romantiškai besibučiuojant įamžintą porą.

Jausmų viešumoje K.Holmes ir E.Vitolo nesidrovėjo demonstruoti ir prieš kelias dienas, kai nuo veido patraukę apsaugines kaukes lūpomis susilietė pirkdami kavą, rašo Elle.com.

Nors jums E.Vitolo vardas nėra girdėtas, užsienio pramogų pasaulyje ši asmenybė puikiai žinoma. Jo restoraną „Ballato“ Soho rajone dažnai lanko ryškiausios žvaigždės – Rihanna, Justinas Bieberis, Bradley Cooperis, Lenny Kravitzas ir net Barackas Obama. Gali būti, kad ten užsukusi K.Holmes ir susižavėjo šefu.

Kai nemaitina garsenybių, E.Vitolo užsiima vaidyba. Jam teko atlikti nedidelius vaidmenis keliuose televizijos serialuose ir 2019 m. filme „Tapestry“.

Paaiškėjus, kas per asmenybė suviliojo K.Holmes, imta atidžiau domėtis vyru. Pavyko atkapstyti ir kai ką labai intriguojančio.

Užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, neva dėl romano su aktore E.Vitolo nutraukė sužadėtuves. Šefas jau buvo pradėjęs planuoti vestuves su dizainere Rachel Emmons.

View this post on Instagram

Italy presents from momma ????????????

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

„Rugpjūčio viduryje Emilio ir Rachel vis dar buvo susižadėję ir kartu gyveno, – People.com sakė šaltinis.

Sužadėtuves jis nutraukė staiga, vos tik Katie parodė susidomėjimą juo. Rachel šokiruota. Jiedu planavo vestuves ir bendrą ateitį.“

Pirmą kartą viešumoje drauge K.Holmes ir E.Vitolo pastebėti rugsėjo pradžioje.

15min primena, kad prieš santykius su žinomu šefu aktorė turėjo nepastovų romaną su Jamie Foxxu. Šaltiniai teigė, kad pernai vasarą galutinai nutrūkusi draugystė tęsėsi net šešerius metus.

Be to, K.Holmes buvo ištekėjusi už Tomo Cruise'o (2006-2012 metais). Jiems gimė dukra Suri Cruise.

TAIP PAT SKAITYKITE: Keistos Katie Holmes ir Tomo Cruise’o vestuvės: įžadai apie kates, šukas ir pabėgusios nuotakos baimė

Tomo Cruise’o ir Katie Holmes dukra karantino sąlygomis šventė gimtadienį: be svečių, bet pasipuošus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius