Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naujas reperės Nicki Minaj draugas – už žmogžudystę kalėjęs seksualinis nusikaltėlis

Reperės Nicki Minaj (36 m.) gyvenime – naujas vyras, tačiau vietoj to, kad džiūgautų asmenine savo dievaitės laime, gerbėjai neslepia susirūpinimo: jos draugas yra kalėjęs už žmogžudystę ir yra registruotas kaip seksualinis nusikaltėlis.
Nicki Minaj ir Kennethas Petty
Nicki Minaj ir Kennethas Petty / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Nicki Minaj

Nicki Minaj pastaruoju metu vis dažniau dalijasi nuotraukomis su naujuoju savo draugu Kennethu Petty (40 m.), ir gerbėjai bei žurnalistai netruko išsiaiškinti jo tapatybę. O kartu su ja – ir vyro biografijos nepuošiančių faktų.

Pasirodo, Kennethas Petty yra įtrauktas į registruotų Niujorko valstijos seksualinių nusikaltėlių sąrašą. Šį faktą paminėjus po viena bendra nuotrauka instagrame, Nicki Minaj suskubo ginti savo draugo. Reperė atkreipė dėmesį, kad incidentas, po kurio Kennethas įgavo seksualinio nusikaltėlio statusą, įvyko labai seniai – jis dar buvo 15-os metų paauglys, o ir apkaltino jį jo 16-metė mergina. Esą, spalvos galėjusios būti labai sutirštintos, o ir apskritai tai įvyko taip seniai, kad gal nebereikėtų žmogui to prikišinėti.

Tačiau kaip rodo atkapstyti teismo dokumentai, Kennethas Petty 1995 metų balandį buvo apkaltintas mėginimu išprievartauti 16-metę merginą, grasindamas jai aštriu daiktu. Už tai Kennethas Petty buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme ir kalėjime praleido beveik ketverius metus.

„Instagram“ nuotr./Nicki Minaj ir Kennethas Petty
„Instagram“ nuotr./Nicki Minaj ir Kennethas Petty

Dar vienas faktas iš Nicki Minaj draugo gyvenimo – jis yra nužudęs žmogų. 2006 metais Kennethas Petty buvo nuteistas už tai, kad nušovė kitą vyrą, ir teismas jį pasiuntė už grotų dešimčiai metų. Už gerą elgesį jis iš kalėjimo paleistas trejais metais anksčiau, 2013-aisiais.

Nieko nuostabaus, kad dauguma Nicki Minaj gerbėjų nėra patenkinti tokiu kandidatu į jos širdį. Juo labiau, kai visai neseniai kalbėta apie jos romaną su F-1 lenktynininku Lewisu Hamiltonu, kuris esą būtų buvusi žymiai geresnė partija.

Beje, nekokia praeitimi „pasigirti“ galintis reperės draugas – ne vienintelis prastos reputacijos žmogus jos aplinkoje. Vyresnysis Nicki Minaj brolis Jelani Marajas prieš metus teismo buvo pripažintas kaltu tvirkinęs mažametę mergaitę. Šiuo metu jis dienas leidžia kalėjime, nors bausmė jam vis dar nepaskirta – tačiau už tokį nusikaltimą gresia iki 25 metų kalėjimo.

„Scanpix“ nuotr./Nicki Minaj ir jos brolis Jelani Marajas
„Scanpix“ nuotr./Nicki Minaj ir jos brolis Jelani Marajas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius