Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Rihannos aksesuaras – kryželis tarpdantyje

Iš Barbadoso kilusi atlikėja Rihanna niekada nebijojo naujų ir provokuojančių drabužių ar iššaukiančių aksesuarų. O ką jau kalbėti apie šukuosenas – Rihanna kaip chameleonas keičia plaukų ilgį ir spalvą. Vos prieš kelias dienas atlikėja pasirodė nusitrumpinusi plaukus, o jos priekinius dantis papuošė smulkus kryželis.
Rihanna
Rihanna / „Instagram„ nuotr.
Temos: 2 Aksesuaras Rihanna

Įprasta, kad reperiai puošia savo dantis deimantais ar auksu, tačiau Rihanna į dantų puošybos būdą pažiūrėjo savaip. Savo socialinio tinklalapio „Instagram“ paskyroje atlikėja paskelbė nuotrauką, kurioje matyti tarp dantų įklijuotas kryželis. Neabejojama, kad šis Rihannos pristatytas „mados klyksmas“ netrukus paplis tarp gerbėjų.

Vos prieš kelias dienas atlikėja taip pat nustebino savo gerbėjus nusirėždama ilgus plaukus ir pasipuošdama trumpų plaukų šukuosena. Nauji Rihannos įvaizdžio pokyčiai iš karto sulaukė gausių liaupsių, komplimentų, ne viena gerbėja  „Instagram“ paskyroje rašė, kad norėtų tokios pat šukuosenos kaip ir jų dievaitė.

„Instagram„ nuotr./Naujas Rihannos aksesuaras
„Instagram„ nuotr./Naujas Rihannos aksesuaras

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius