-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujasis aktorės Emmos Watson vaikinas – pogrindžio muzikantas

Jaunoji britų aktorė Emma Watson savaitgalį neoficialiai pristatė savo naująjį širdies draugą – Coachella muzikos festivalyje Kalifornijoje ji buvo pastebėta besibučiuojanti su pogrindžio muzikantu Willu Adamowicziumi.
Emma Watson
Emma Watson / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Emma Watson

Burkuojančios porelės nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Užsienio žiniasklaidoje kalbama, kad su W.Adamowicziumi aktorė susitikinėja jau beveik pusmetį. Su juo Emma susipažino Oksfordo universitete.

Garsenybių pamėgtame muzikos festivalyje aktorė, šiuo metu besifilmuojanti Sofios Coppolos juostoje „The Bling Ring“, taip pat atšventė ir savo 22-ąjį gimtadienį.

Anksčiau aktorė yra susitikinėjusi su George'u Craigu, su kuriuo susipažino fotografuodamasi „Burberry“ kampanijai. Ne itin maloniai baigėsi romanas su Didžiosios Britanijos realybės šou „Made In Chelsea“ žvaigžde Francis Boulle, kuris Emmą metė, nes nenorėjo susitikinėti su filmuose vaikams vaidinančiu aktoriumi. Paskutinis talentingosios britės vaikinas – aktorius Johnny Simmonsas, su kuriuo ji susipažino filmuodamasi juostoje „The Perks Of Being A Wallflower“. Kalbama, kad jiedu išsiskyrė, nes Johnny nenorėjo su Emma vykti į Londoną, kuriame mergina turėjo mokytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius