Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis Lady Gagos vaikinas – tikras blogiukas iš „Vampyro dienoraščių“

Kaip praneša Didžiosios Britanijos bulvarinė spauda, Lady Gaga turi naują vaikiną. Jis – seriale „Vampyro dienoraščiai“ vaidinantis aktorius ir modelis Tayloras Kinney.
Tayloras Kinney ir Lady Gaga
Tayloras Kinney ir Lady Gaga / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Anot žurnalo „Star“ šaltinių, 30-metis gražuolis yra tikras blogiukas, mėgsta išgerti ir net yra buvęs policijos nuovadoje. Jis į teisėsaugos akiratį pateko 2002-aisiais dėl to, kad buvo pernelyg apsvaigęs nuo alkoholio. T.Kinney buvo suimtas už keikimąsi ir girtumą viešoje vietoje. Tiesa, kaip rašo Radaronline.com, vyras senų įpročių nekeičia. Jiedu su Lady Gaga buvo pastebėti gurkšnojantys viskį Kalifornijoje, kitą dieną – gerdami kokteilius su degtine Holivude.

Kadras ia serialo Vampyro dienoraačiai /Tayloras Kinney
Tayloras Kinney

„Jam patinka išgerti ir šėlti visą naktį“, – teigė „Star“ šaltinis. Žurnalas taip pat rašo, kad buvusi aktoriaus mergina Brittany Sackett tvirtino, kad gražuolis mėgo ir nueiti „į kairę“. Moteris negailėjo piktų žodžių ir jos vaikiną nuviliojusiai Lady Gagai. „Ji buvo su mano vaikinu, o aš išsiaiškinau, kad jis buvo man neištikimas. Man regis, ji tikra santykių ardytoja“, – sakė B.Sackett.

Tačiau teigiama, kad paliktosios likimo neišvengs ir dainininkė. „Draugai ją perspėjo, kad būtų atsargi. Tayloras sudaužys jos širdį. Tik laiko klausimas, kada jis ras kokią kitą moterį ir Gagą apgaus“, – sakė britų leidinio šaltinis.

Lady Gaga ir T.Kinney santykius užmezgė po to, kai vyras nusifilmavo atlikėjos dainos „You and I“ vaizdo klipe. Jie pastebimi kartu nuo rugsėjo pradžios.

VIDEO: Lady Gaga – „You And I“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius