Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausioje fotosesijoje Kim Kardashian prisidengė virve

Gundančiomis kūno formomis garsėjanti realybės šou žvaigždė Kim Kardashian savo gerbėjus vėl pamalonino pikantiškais vaizdais. Moteris įsiamžino žurnalo „Allure“ fotosesijoje, kurioje savo krūtinę pridengė stora virve.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / AFP/„Scanpix“ nuotr.

31 metų Kim pozuoja gulėdama ant smėlio, o jos kūną dengia šlapia, plonytė palaidinė ir stora virvė. Iš kitos nuotraukos K.Kardashian žvelgia gundančiu žvilgsniu. Pro prasegtą džinsinį šverkelį matyti jos apnuoginta krūtinė.

Nuotraukose iš fotosesijos užkulisių matyti, kaip Kim yra purškiama vandeniu. Šios nuotraukos atsiras vasario 21 dieną prekyboje pasirodysiančiame „Allure“ žurnale.

K.Kardashian fotosesijos nuotraukas galite išvysti čia.

Žurnale pateikiamama interviu Kim kalba apie savo gyvenimą ir ateities planus.

„Ar noriu turėti vaikų? Žinoma. Tačiau aš nežinau, ar tai man skirta. Galbūt aš tiesiog dirbsiu, dirbsiu, dirbsiu ir negalvosiu apie tai“, – interviu sakė ji.

Kim atskleidė, kad jos sesuo Khloe jos juokais paprašė būti surogatine motina. Tačiau Kim prisipažino kol kas norinti pasidžiaugti dailia figūra. 

„Aš manau, kad dar porą metų norėčiau išlaikyti tokį kūną. Būdama 35 metų aš pažadu dėl to apsispręsti“, – apie planuojamą nėštumą užsiminė ji.

Su buvusiu sutuoktiniu Krisu Humphries po rekordiškai trumpų vedybų išsiskyrusi K.Kardashian teigė besigailinti, kad vestuvių akimirkomis pasidalijo su gerbėjais.

„Dėl to aš noriu daugiau privatumo savo asmeniniams santykiams, kai vėl nuspręsiu į juos leistis. Aš dar nesu pasirengusi, tačiau kai ateis laikas, aš būsiu atsargesnė“, – teigė ji.

Nors Kim kol kas neigia su kuo nors susitikinėjanti, portalo tmz.com duomenimis, ji susitaikė su buvusiu vaikinu Reggie Bushu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius