Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje fotosesijoje – sėkmingo Amy Winehouse grįžimo į normalų gyvenimą ženklai (nuotraukos)

Amy Winehouse dažnai šmėžuoja įvairiose fotografijose, tačiau dažniausiai ne iš gerosios pusės – paprastai būna užfiksuota, kaip ji visa susivėlusi ir netvarkinga išvedama apsvaigusi iš baro. Tačiau šįkart nuotraukose – visai kitokia Amy, įrodanti, kad visos bėdos – jau praeityje.
Amy niekaip nepavyksta išsiskirti su vyru.
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Amy pavardė pastaraisiais metais spaudoje sumirgėjo visuose įmanomuose neigiamų antraščių variantuose, tačiau pagaliau dainininkė atrodo sveika ir laiminga. Tokia Amy užfiksuota pirmoje per tris metus darytoje reklaminėje fotosesijoje, skelbiančioje atlikėjos sugrįžtuves į sceną.

Jos neatsiejamos įvaizdžio dalys – juodas akių kontūras ir plaukų kuodas – niekur nedingo, priešingai nei problemos su narkotikais. Dar prieš metus 27 metų A.Winehouse buvo panaši į gyvą numirėlį, įjunkusį į kvaišalus. 

„Pagaliau pabėgau iš pragaro. Prieš tai padarydama pamačiau savo nuotrauką laikraštyje, kuri buvo pribloškianti. Mano oda buvo dėmėta, aš buvau išblyškusi ir liesa. Pamaniau: „Mergaite, tu turi susiimto, nes kitaip greitai mirsi“, – teigė A.Winehouse.

Vieno įpročio dainininkė kol kas neatsikratė – linksminimosi iki paryčių, tačiau dabar palikdama naktinį klubą Amy atrodo stebėtinai tvarkingai.

Naujausias Amy nuotraukas galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius