Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje kino komedijoje Michaelą Jacksoną vaidins britas Josephas Fiennesas

Britų aktorius Josephas Fiennes patvirtino, kad jis buvo netikėtai atrinktas Michaelo Jacksono vaidmeniui naujoje nuotykių komedijoje.
Josephas Fiennesas ir Michaelas Jacksonas
Josephas Fiennesas ir Michaelas Jacksonas / „Scanpix“ nuotr.

Filmo „Įsimylėjęs Šekspyras“ („Shakespeare in Love“) žvaigždė kurs popmuzikos karaliaus vaidmenį naujoje juostoje apie pramanytą jo kelionę po rugsėjo 11-osios išpuolių iš Niujorko į Los Andželą, ir jo bendrakeleiviais tampa Marlonas Brando ir Elizabeth Taylor.

Sklando mitas, kad Michaelas Jacksonas po labdaringo koncerto Niujorke taip veržėsi namo, kad išsinuomojo automobilį, kuris turėjo nugabenti jį ir jo žymiuosius draugus į Kaliforniją, kai po išpuolių buvo atšaukti visi lėktuvų skrydžiai iš Niujorko ir į jį.

Pasak Josepho Fienneso, juostoje Marlono Brando vaidmenį atliks britų aktorius Brianas Coxas, o Liz Taylor įkūnys „Briliantino“ („Grease“) žvaigždė Stockard Channing.

„Aną dieną gavau scenarijų, – pasakojo aktorius. – Tai iššūkis. Tai komedija... Joje Michaelas, Marlonas Brando ir Liz Taylor susitinka dieną prieš rugsėjo 11-osios koncertą. Oro erdvė uždaryta ir jie negali išvykti. Michaelui kyla gera mintis išsinuomoti automobilį ir važiuoti patiems“.

„Taigi, visi trys sėda į mašiną ir važiuoja 500 mylių į Los Andželą. Kelionė užtruko, nes jie dėl Marlono dažnai stodavo prie „Burger King“ užkandinių, bet galiausiai jiems pavyko!“ – pasakojo Josephas Fiennesas.

„Tai nuostabi istorija apie Michaelo santykius su Liz Taylor ir Marlonu Brando. Smagi, lengvai ironiška įžymybių kelionės istorija. Bet kartu ir labai gražus bei jautrus pasakojimas apie jų santykius“, – pridūrė jis.

„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas ir Elizabeth Taylor – daugiausiai po mirties uždirbančios garsenybės
„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas ir Elizabeth Taylor

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius