-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji „Mis Visata“ – Leila Lopes iš Angolos

Tarptautinio grožio konkurso „Mis Visata 2011“ nugalėtoja pirmadienio vakarą tapo Angolos atstovė Leila Lopes. Gražiausia mergina iš 89 pretendenčių rinkta Brazilijos mieste San Paule.
Leila Lopes
Leila Lopes / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša naujienų agentūra „Associated Press“, L.Lopes tapo pirmąja Angolos atstove, iškovojusia šį titulą. Karūną jai įteikė praėjusių metų konkurso nugalėtoja, meksikietė Ximena Navarrete.

Prieš finalą organizatoriai taip pat paskelbė nominacijų „Mis Fotogeniškumas“ ir „Mis Simpatija“ nugalėtojas. Jomis atitinkamai tapo švedė Ronnia Fornstedt ir juodkalnietė Nikolina Loncar.

Visame pasaulyje transliuoto renginio metu konkurso dalyvės išėjo į sceną, kur buvo paskelbtos 15-os finalisčių pavardės. Šias merginas atrinko vertinimo komisija. Dar viena mergina į finalą pateko pagal žiūrovų balsavimo internete rezultatus.

Taigi kovą dėl gražiausios pasaulio merginos titulo tęsė Prancūzijos, Kosovo, Kolumbijos, Kinijos, Angolos, Australijos, Puerto Riko, Brazilijos, Nyderlandų, JAV, Ukrainos, Panamos, Kosta Rikos, Portugalijos, Filipinų ir Venesuelos atstovės.

Pirmąja vicemis tapo ukrainietė Olesia Stefanko, o antrąja – Priscila Machado iš Brazilijos.

Leila Lopes – studentė ir modelis

Leila Lopes gimė Angoloje, emigrantų šeimoje – tėvai į šią Afrikos respubliką persikėlė gyventi iš Žaliojo Kyšulio, karo metu.

25-erių L.Lopes šiuo metu gyvena Didžiojoje Britanijoje, kur studijuoja verslo vadybą. Modeliu dirbanti mergina yra ketvirtoji Afrikos atstovė, laimėjusi „Mis Visatos“ karūną.

Jubiliejinis konkursas

Tai buvo jubiliejinis – 60-asis – konkursas „Mis Visata“. Jo transliaciją, pirminiais duomenimis, per televiziją 189 šalyse stebėjo milijardas žmonių.

Pirmasis konkursas įvyko Kalifornijos Long Byčo mieste, jis nė iš tolo nepriminė dabartinio konkurso masto, tai buvo vietinės reikšmės bikinius dėvinčių gražuolių rinkimai. Dabar „Mis Visata“ – vienas iš prestižiškiausių tarptautinių grožio konkursų. Šio konkurso teisių savininkai – amerikiečių multimilijonierius Dolandas Trumpas ir televizijos kompanija NBC.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius