Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojo Orleano prokuratūra nekels bylos aktoriui Nicolui Cage'ui

JAV aktoriui Nicolui Cage'ui pavyko išvengti baudžiamojo persekiojimo Naujajame Orleane, kur jis prieš tris savaite buvo sulaikytas, kai neblaivus gatvėje kivirčijosi su žmona, ketvirtadienį pranešė žurnalas „People“.
Nicolas Cage'as
Nicolas Cage'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicolas Cage'as

Leidinyje cituojamas aktoriaus advokatas, kuris sakė, kad buvo nuspręsta atsisakyti pareikštų kaltinimų dėl neteisėto jėgos panaudojimo prieš kitą asmenį, viešosios tvarkos pažeidimo ir pasirodymo neblaiviam viešoje vietoje.

„Naujojo Orleano apygardos prokuroras patvirtino, kad N.Cage'as nebus persekiojamas baudžiamąja tvarka dėl jokių kaltinimų“, – žurnalui sakė Harry Rosenbergas. – Po tyrimo apygardos prokuratūra atsisakė visų kaltinimų N.Cage'ui ir šis reikalas baigtas“, – pridūrė jis.

Su pareigūnais Naujajame Orleane naujienų agentūrai „Reuters“ susisiekti nepavyko, o N.Cage'o agentas neatsakė į elektroninio pašto žinutę, kurioje buvo prašoma suteikti daugiau informacijos.

47 metų aktorius buvo areštuotas vėlų balandžio 16-osios vakarą, kai jis, pasak policijos, gatvėje susikivirčijo su savo trečiąja žmona Alice Kim dėl tikslaus namo, kurį jiedu nuomojosi, adreso.

Pasak pranešimo, aktorius, kuris atrodė „labai girtas“, ėmė daužyti automobilius ir mėgino įsėsti į taksi automobilį. Tuomet jis apšaukė policijos pareigūnus ir šie aktorių sulaikė. Ant N.Cage'o žmonos kūno nebuvo matyti jokių sužeidimų.

Po dviejų dienų pora dalyvavo aktoriaus 20-mečio sūnaus Westono vestuvėse Naujajame Orleane.

N.Cage'ą, kuris yra garsaus kino režisieriaus Francis Fordo Coppolos sūnėnas, labiausiai išgarsino filmai „Auginant Arizoną“, „Dingti per 60 sekundžių“, „Kodas: L.O.B.I.A.I“ ir kt.

Už alkoholiko savižudžio vaidmenį 1995 metų filme „Paliekant Las Vegasą“ N.Cage'as pelnė „Oskarą“.

Tačiau ne visi aktoriaus darbai buvo finansiškai sėkmingi, todėl jis buvo priverstas parduoti kelis prabangius savo namus, kad padengtų ne vieną milijoną dolerių siekusias mokestine skolas JAV vyriausybei. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius