Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujųjų metų išvakarėse susituokti ketinę Jennifer Aniston ir Justinas Therouxas nukėlė vestuves

Aktorė Jennifer Aniston (43) ir jos sužadėtinis Justinas Therouxas (40) Naujųjų metų išvakarėse planavo prisiekti vienas kitam amžiną meilę, tačiau Meksike atostogaujanti pora turėjo šių planų atsisakyti.
Justinas Theroux ir Jennifer Aniston
Justinas Theroux ir Jennifer Aniston / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Rugpjūčio mėnesį apie sužadėtuves paskelbusi garsenybių pora tikėjosi susituokti  Kabo San Luko paplūdimyje, tačiau nusprendė nukėlti vestuvių ceremoniją, nes nutekėjus informacijai apie planuojamas jungtuves atostogaujanti pora susilaukė labai daug dėmesio. 

„Nuo pat pradžių jie norėjo visus nuskraidinti į Meksiką, kur galėtų stovėdami basomis ant smėlio mažame artimųjų ir draugų būryje susituokti, tačiau vestuvių detalės buvo atskleistos“, – žurnalui „Ok“ sakė šaltiniai.

Nepaisant nukeltos ceremonijos, pora su nekantrumu laukia vestuvių ir stengiasi planus išlaikyti kuo didžiausioje paslaptyje. „Jie abu nepaprastai susijaudinę. Jen negali patikėti, kad tai iš tiesų vyksta. Jen dabar yra pati laimingiausia ir nuolat skrajoja padebesiais“, – apie poros santykius toliau pasakojo šaltinis.

Atostogų metu Jennifer ir Justiną aplankė ir kelios poros draugų, turėjusių dalyvauti vestuvių ceremonijoje. Pasimėgauti Meksikos saule atvyko Johnas Krasinskis su žmona aktore Emily Blunt, Jimmy Kimmelis su sužadėtine Molly McNearney.

Būsimų jaunavedžių pora taip pat mėgavosi privačia vakariene su aktoriumi George‘u Clooney ir jos mergina Stacy Keibler. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius