Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry ir Meghan Markle pirmąkart viešai susikibo už rankų: ką apie tai sako etiketo ekspertė

Po daugiau kaip metus trunkančios draugystės princas Harry (33 m.) ir Meghan Markle (36 m.) nebesislapsto – pirmadienį susikibę už rankų atėjo į neįgaliųjų teniso varžybas Toronte. Ir priešingai nei savaitgalį, renginį stebėjo sėdėdami greta vienas kito.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / „Scanpix“ nuotr.

Laimingos poros „debiutas“ įvyko princo Harry globojamose sužeistų karių žaidynėse „Invictus Games“ Toronte – ir tai nė kiek nepriminė oficialaus protokolinio pasirodymo.

Princas Harry vilkėjo tamsiai mėlynas kelnes, juodus marškinėlius su „Invictus Games“ logotipu, sportinius batelius ir buvo užsidėjęs akinius nuo saulės. Jo mylimoji taip pat apsirengė patogia ir skoninga laisvalaikio apranga, nė iš to neprimenančia griežtos protokolinės – plėšyti džinsai, balti marškiniai, rudos balerinos ir tokios pačios spalvos didelė rankinė bei, žinoma, madingi akiniai nuo saulės.

Beje, įdomi detalė – mados žinovams pro akis neprasprūdo tai, kad Meghan Markle vilkėtų baltų marškinių modelis vadinasi „The Husband“ (liet. „Sutuoktinis“). Jų kūrėja – gera Meghan draugė dizainerė Misha Nonoo, o jos buvęs vyras mokėsi Itono koledže kartu su princais Williamu ir Harry.

Įsimylėjėliai nevengė demonstruoti savo jausmų ir fotografai gavo puikią progą įamžinti juos susikibusius už rankų, Harry švelniai bučiuojant Meghan galvą ir apskritai labai plačiai besišypsančius. O tai – išties retai pasitaikanti proga pamatyti šitaip laisvai besielgiančius karališkosios šeimos narius.

„Tikiu, kad sužadėtuvės yra neišvengiamos. Manau, kad šitaip demonstruoti jausmus tokiame viešame renginyje yra sąmoningas princo Harry sprendimas, siekiant parodyti jų santykių rimtumą“, – tokį poros elgesį „People“ komentavo etiketo ekspertė Myka Meier.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Ir nors ji pripažįsta, kad nėra jokio formalaus protokolo, draudžiančio demonstruoti jausmus renginiuose, labai retai pamatysi šitaip besielgiančią karališkąją porą.

„Šitoks elgesys tikrai yra pareiškimas, – sako etiketo ekspertė. – Rodyti jausmus būnant britų monarchijos atstovu tokiame oficialiame renginyje – tai pasako viską! Retai kada praeityje matėme nesusituokusias karališkąsias poras, viešai rodančias savo jausmus antrosioms pusėms viešuose renginiuose – tai neabejotinai yra ženklas, kad viskas yra tiek rimta, kiek įmanoma nebūnant susižadėjus.“

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Iki šiol princas Harry ir Meghan Markle vengdavo kartu rodytis viešumoje ir paparacams vos keletą kartų pavyko juos įamžinti drauge, tačiau ir tos pačios nuotraukos – nekokybiškos. Tad ne tik fotografai, bet ir poros gerbėjai džiūgauja – pagaliau yra normalių bendrų jų nuotraukų, kuriomis galima pasidžiaugti.

Princo Harry ir Meghan Markle kaip poros debiuto buvo laukta jau savaitgalį, kai oficialiai buvo atidarytos „Invictus Games“ žaidynės – ir nors jie abu dalyvavo tame atidaryme, tačiau gerbėjų nusivylimui, sėdėjo toli vienas nuo kito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius