Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negyvas rastas „Be namų negerai“ žvaigždė Dieteris Brummeris

Australų aktorius Dieteris Brummeris, labiausiai žinomas dėl personažo Šeino įkūnijimo populiariame 10-to dešimtmečio seriale „Be namų negerai“, mirė būdamas 45-erių.
Dieteris Brummeris (2001 m.)
Dieteris Brummeris (2001 m.) / Vida Press nuotr.

Kaip skelbia Guardian.com, aktorių be gyvybės ženklų savo namuose Sidnėjuje šeštadienio popietę rado policija. Jo mirtis kriminalinių įtarimų nekelia, bet mirties priežastis bent jau kol kas neatskleidžiama.

Pirmadienį Dieterio Brummerio šeima paviešino pranešimą: „Šeštadienį ryte netekome gražaus, talentingo, linksmo, sunkiai perprantamo ir atsidavusio Dieterio.

Jis mūsų gyvenimuose paliko didžiulę tuštumą, o pasaulis nebebus toks pat. Mintimis esame su visais jį pažinojusiais, mylėjusiais ir su juo dirbusiais. Prašome pagarbos privatumui šiuo baisiu metu.“

Prie serialo „Be namų negerai“ žvaigždžių Dieteris Brummeris prisijungė 1992 m. ir beveik iškart tapo vienu mėgstamiausiu žiūrovų personažu.

Už vaidmenį minėtame seriale aktorius buvo nominuotas auksiniam ir sidabriniam „Logie“ apdovanojimams populiariausio aktoriaus kategorijoje, kuriuos laimėjo 1995 ir 1996 m., ir dukart žurnalo „Dolly“ skaitytojų išrinktas „muilo operų princu“.

Jo įkūnyto personažo „Be namų negerai“ neliko 1996 m., tačiau vaidybos paskui jis nemetė. Dieteris Brummeris vaidino populiariuose televizijos serialuose ir filmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius