-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nešabloniška Klum ir Sealo šventė (nuotraukos)

Supermanekenė Heidi Klum ir dainininkas Sealas savo vestuvių įžadus nutarė atnaujinti labai keistai – užuot rengę prašmatnų vakarėlį, sutuoktiniai pasirinko visišką maišalynę, prastus kostiumus ir linksminosi visiškai kitaip nei įprasta garsenybių pasaulyje.
Sealas su žmona.
Sealas su žmona. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sealas

Nuotraukas iš netradicinės šventės galite rasti čia.

Nesilaikydamas jokių taisyklių, Sealas „pasipuošė“ ilgų plaukų, kaip kad anksčiau buvo populiaru tarp rokerių, peruku, nukirptų džinsų šortais, mėgėjiška kamera. H.Klum taip pat stebino – nors ir neapsiėjo be baltos suknelės, ji plaukus papuošė afrikietiškomis kasytėmis ir vaikštinėjo basomis. Atnaujinti įžadus pora nutarė savo namuose Kalifornijoje, Malibu krantinėje. Sekmadienį suėjo 4-osios garsios poros vestuvių metinės.

Į poros šventę, kurioje dalyvavo ir trys jų vaikai, susirinko 75 draugai. Renginį vedė Elviu Presley apsirengęs vyras.

35-erių H.Klum, kuri šiuo metu nėščia, vilkėdama baltą blizgią suknelę, šventėje buvo puošniausia. 46-erių Sealas atrodė kaip Afrikos savanoje vaikštinėjantis turistas, o svečiai rinkosi vilkėdami džinsinius šortus, odinius švarkus, leopardo raštais puoštus apdarus.

Svečiai šeimininkus pasveikino gerdami meksikietišką alų, o vėliau visiems buvo patiekta meksikietiška vakarienė. Vakarėlio metu grojo 7-ojo dešimtmečio roko muzika, o vidinis kiemas, kuriame vyko šventė, buvo papuoštas pripučiamais rožiniais flamingais ir leopardiniais balionais. Romantikos renginyje netruko, o H.Klum ir Sealas neatsišliejo vienas nuo kito, vis bučiavosi ir nuolat šypsojosi. Tiesa, paparacams užkliuvo tai, kad būdama nėščia, garsi manekenė šventės metu rūkė.

Pora susituokė 2005-aisiais, bet jie kasmet tradiciškai atnaujina santuokos įžadus. „Mes tai dieviname. Puiku dar ir dar kartą pasižadėti mylimam žmogui“, - Dailymail.co.uk sakė Sealas. Neseniai dainininkas atskleidė, kad jo žmona greičiausiai laukiasi mergaitės. Pora turi du sūnus 3-ejų Henry Güntherį, 2-ejų Johaną Riley bei 5-erių dukrą Leni iš ankstesnių H.Klum santykių su „Forumulės-1“ bosu Flavio Briatore.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius