Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščios Kim Kardashian užgaidos: į Paryžių skrido vien dėl sūrio pyrago

Niekam ne paslaptis, kad moterys nėštumo metu neretai įsigeidžia tam tikro maisto. Ne išimtis ir pramogų pasaulio žvaigždės – štai antro vaiko besilaukianti Kim Kardashian (35 m.) vien dėl mėgstamiausio sūrio pyrago gabalėlio nuskrido į Paryžių.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamasi su amerikiečių „Vogue“, garsioji realybės šou žvaigždė atskleidė, kad užsimaniusi gabalėlio sūrio pyrago iš „Hotel Costes“ viešbučio vienai dienai nuskrido į Paryžių.

Tačiau atvykusi į Paryžių Kim Kardashian sužinojo, kad jos mėgstamo deserto viešbučio restoranas nebeturi. Kim Kardashian džiaugsmui, paslaugus personalas paruošė vieną gabalėlį pyrago asmeniškai jai.

„Jis dangiško skonio, – „Vogue“ sakė Kim Kardashian, kuri paprastai sūrio pyragų nemėgsta – jie pradėjo patikti tik laukiantis. – Prieš kelis mėnesius nuskridau paskutinį kartą pasimėgauti maistu, kurio nebegalėsiu valgyti kurį laiką.“​

Pasilepinusi paskutiniu sūrio pyrago gabalėliu, Kim Kardashian pradėjo griežtai rūpintis savo mityba, kad nepriaugtų per daug svorio, kaip buvo jai laukiantis pirmagimės. Pusryčiams ji visada valgo virtą kiaušinio baltymą ir avokadą su skrebučiu, pietums renkasi salotas, o vakarienei dažniausiai valgo makaronus arba rizotą.

Antrojo vaiko – berniuko – Kim Kardashian susilauks gruodžio mėnesį. Su vyru reperiu Kanye Westu ji jau augina 2,5 metų dukrą North.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius