-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesėkmingas skrydis nuo scenos dainininkei Pink baigėsi ligoninėje (video)

Atlikdama vieną iš triukų per koncertą Vokietijoje ketvirtadienio vakarą dainininkė Pink nukrito nuo scenos ir rėžėsi į priešais žiūrovus stovinčias užtvarus, praneša „BBC News“.
Pink
Pink / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pagal sumanymą Pink turėjo praskristi virš žiūrovų minios. Tam prie jos liemens buvo pritvirtinti keli lynai. Tačiau dėl kažkokios priežasties triuko įranga nesuveikė ir scenoje įsibėgėjusi atlikėja ne pakilo žiūrovams virš galvų, bet trenkėsi žemyn.

Po nelaimingo atsitikimo Pink sugebėjo pakilti ant scenos ir atsiprašyti žiūrovų. Paskui greitosios pagalbos automobiliu ji buvo išvežta į ligoninę. Dar pakeliui į gydymo įstaigą dainininkė spėjo savo „Twitter“ paskyroje išpublikuoti žinutę: „Aš siaubingai atsiprašau ir man laba gėda. Dabar aš greitosios pagalbos automobilyje, tačiau viskas bus gerai“, – parašė ji.

Kiek vėliau ji pasiuntė dar kelias „Twitter“ žinutes. Dainininkė parašė, kad jai niekas nelūžo, tačiau  rimtai susimušė. Ji taip pat išreiškė viltį, kad šis kritimas nuo scenos „bent jau atrodė šauniai“.

Koncertas Vokietijoje buvo vienas iš gastrolių po Europą pasirodymų reklamuojant 2008 metais pasirodžiusį albumą „Funhouse“. Paskutinis turo koncertas numatytas liepos 25 dieną Norvegijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius