-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nesutarimų lyg nebūta: atskleista, kas vėl suartino Sasekso hercogus ir karališkąją šeimą

Nors iš gandų galima susidaryti priešingą įspūdį, „Entertainment Tonight“ praneša, kad būtent koronaviruso pandemija suartino britų karališkąją šeimą – išnyko įtampa tarp princo Harry, hercogienės Meghan ir kitų Jungtinėje Karalystėje likusių monarchų.
Britų karališkoji šeima
Britų karališkoji šeima / „Scanpix“ nuotr.

Didžioji dalis pavadinti dramatiškomis galimų istorijų, neva suskaldžiusių karališkąją šeimą, ir kurias taip pamėgo bulvariniai leidiniai, pasirodo, pateiktos ne taip, kaip viskas yra iš tikrųjų.

„Pandemija vėl suartino šeimą“, – teigė šaltinis.

O iki jos ir net per pačią pandemiją viena po kitos užsienio spaudoje pasirodydavo istorijos apie nutrūkusius princo Williamo ir princo Harry santykius, šeimos palaikymo Sasekso hercogams trūkumą, kitus skaudžius įvykius.

Tačiau, rodos, situacija pagerėjo, kas ne vienam kelia džiaugsmą. Dabar karališkoji pora visą savo energiją galės skirti darbams, o ne kovai su nieko gero neduodančiais pranešimais.

Princui Harry ir hercogienei Meghan įsikūrus Kalifornijoje, pora nekantrauja visą dėmesį sutelkti į filantropinį darbą ir kitas jiems artimas kampanijas. Štai pavyzdžiui spalio 11 d. Sasekso hercogai su aktyviste Malala Yousafzai paminėjo tarptautinę mergaitės dieną.

„Kaip ir kiekviena naujus nuotykius pradedanti šeima, jie dėl visko jaudinasi“, – tęsė šaltinis, pridūręs, jog daugiausiai dėmesio šiuo metu atitenka poros nepelno siekiančiai organizacijai, dideliems jų projektams.

„Ateinančias savaites ir mėnesius hercogus matysime vis dažniau“, – atskleidė šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Per vakarėlį princesė Beatrice kardu įpjovė Edui Sheeranui veidą, arba Kaip jiems pavyko apgauti žmones

Kembridžo hercogų atžalos – internautų dėmesio centre: pirmą kartą išgirdo kalbantį princą Louisą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius