-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta nauja pora: Selena Gomez užmezgė romaną su The Weeknd

Pramogų pasaulyje – netikėta nauja pora: dainininkė Selena Gomez (24 m.) užmezgė romaną su šiuo metu ant bangos esančiu atlikėju The Weeknd (26 m.), kuris visai neseniai išsiskyrė su modeliu Bella Hadid.
Selena Gomez ir The Weeknd per „Victoria's Secret“ šou 2015 metais
Selena Gomez ir The Weeknd per „Victoria's Secret“ šou 2015 metais / Vida Press nuotr.

Žinia apie naują porą pramogų pasaulyje pasklido trečiadienį, kai buvo paviešintos iškalbingos dieną prieš tai darytos paparacų nuotraukos: jose Selena Gomez ir The Weeknd nufotografuoti išeinantys iš garsenybių pamėgto „Giorgio Baldi“ restorano Santa Monikoje, meiliai apsikabinę ir besibučiuojantys.

„Tai buvo romantiškas pasimatymas lietingą dieną, – „People“ pasakojo liudininkas. – Jie elgėsi kaip pora. Užsisakė makaronų ir dalijosi maistu. Ji atrodė labai juo susidomėjusi – ji labai daug šypsojosi. Jie išėjo laikydamiesi už rankų.“

Portalui „Us Weekly“ kitas liudininkas pasakojo, kad į restoraną jiedu atvyko 21 val. vakaro ir privačioje salėje praleido apie tris valandas – iki restorano užsidarymo. „Jie buvo tokie laimingi – glaustėsi ir bučiavosi. Selena atrodė nuostabiai ir nepaprastai laiminga bei įsimylėjusi“, – pasakojo liudininkas. Po vakarienės restorane porelė patraukė į Selenos Gomez namus.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./The Weeknd ir Bella Hadid
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./The Weeknd ir Bella Hadid

Vis tik šaltinis iš Selenos Gomez aplinkos „People“ sakė, kad apie tvirtus ką tik susitikinėti pradėjusių dainininkų santykius kalbėti dar anksti: „tai nauja ir nieko rimto“. Kitas šaltinis tuo tarpu sakė, kad Selenai Gomez „jis tikrai labai patinka ir jie tiesiog stengiasi vienas kitą geriau pažinti“.

Selenos Gomez ir The Weeknd pasimatymo nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Tai – pirmi hito „Starboy“ atlikėjo santykiai po lapkritį įvykusių skyrybų su modeliu Bella Hadid. Pastaroji, žiniasklaidoje pasklidus naujienai apie jo pasimatymą su Selena Gomez, nustojo sekti jos paskyrą „Instagram“ tinkle. Tuo tarpu pastarasis visuomenei žinomas Selenos Gomez vaikinas – Justinas Bieberis, su kuriuo ji išsiskyrė 2012 metais.

Selena Gomez ir The Weeknd pažįstami yra jau kurį laiką: jiedu kartu koncertavo per 2015-ųjų „Victoria's Secret“ šou, o pastaruoju metu ir dirbo prie bendros muzikos – manoma, kad būtent tada jie ir susiburkavo.

15min galerijoje – „Victoria's Secret“ šou, kur koncertavo Selena Gomez ir The Weeknd, akimirkos:

VIDEO: The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius