Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta žinia: Karina Krysko paskelbė apie sužadėtuves

Sakoma, kad laimė mėgsta tylą. Tuo tikriausiai įsitikinę atlikėjai Karina Krysko ir Jeronimas Milius. Ne vieną mėnesį slėpę, kad yra kartu, jie taip pat puikiai nuslėpė faktą, kad yra susižadėję.
Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Karina Krysko ir Jeronimas Milius / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Tarsi žaibas iš giedro dangaus pirmadienio popietę pasirodė žinia, kad Karina Krysko vėl džiaugiasi sužadėtinės statusu. Tiesa, už tai galima dėkoti pačiai atlikėjai – Karina Krysko naujieną paskelbė socialiniuose tinkluose.

Kaip įprasta, savo asmeninį gyvenimą itin sauganti ir nieko apie santykius nekomentuojanti pora ir šį kartą susilaikė nuo ilgų tekstų.

Nuotrauką telydėjo data – Karina ir Jeronimas susižadėjo šių metų liepos 16-ąją.

Vis dėlto šį kartą vaizdai iškalbingesni už žodžius – pasidalijusi nuotrauka iš atostogų, ji įsiamžino ir su ranką puošiančiu sužadėtuvių žiedu.

Ir nors atlikėjų pora jau kelis mėnesius mėgaujasi nauju etapu, nė vienas kalbėti telefonu nepanoro.

Vos per kelias minutes nuotrauka sulaukė šimtų „širdžių“, ją lydėjo ir gražūs sveikinimai. Kolegė, grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva rašė: „Oi šoksim trypsim už Jūsų meilę“.

Sureagavo ir pats nuotraukos autorius, atlikėjas Jeronimas Milius. Kaip visuomet – ne žodžiais, o širdutės jausmaženkliu.

Tai, kad žinoma pora yra kartu, sklido daugiau nei metus. Vis dėlto tik šią vasarą jiedu nusprendė nebesislėpti. Tuomet Karina Krysko pasidalijo bendra jųdviejų nuotrauka iš vasaros atostogų Kroatijoje, kur ir susižadėjo.

Pagrindo kalboms suteikė ir anksčiau 15min birželio mėnesį gautos nuotraukos. Jose atlikėjai užfiksuoti drauge leidžiantys laiką Palangoje.

Vis dėlto vėliau, 15min susisiekus su K.Krysko, atlikėja kalbų apie tarp jos ir J.Miliaus užsimezgusius jausmus komentuoti nepanoro. Pasiteiravus, ar gali būti, kad nuotraukose užfiksuota romantiška jųdviejų draugystė, Karina to nepatvirtino, bet ir nepaneigė.

„Nenoriu apie tai nieko kalbėti. Ačiū, bet ne“, – paklausus, ar galbūt sutiktų pasipasakoti apie naujus savo jausmus, teatsakė K.Krysko.

Nepaisant to, faktą, kad yra nebe vieniša, Karina patvirtino dar sausį ant apdovanojimų M.A.M.A. 2019 raudonojo kilimo, nuo kurio transliaciją tiesiogiai rodė 15min.

TAIP PAT SKAITYKITE: Būstą pajūryje šalia kolegių įsigijo ir naują meilę atradusi K.Krysko: „Dar dabar negaliu patikėti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius