Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtai susižadėję Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin dalijasi pikantiškais kadrais

Prieš kelias dienas pramogų pasaulį apskriejo netikėta žinia, kad popdievaitis Justinas Bieberis (24 m.) per atostogas Bahamose pasipiršo modeliui Hailey Baldwin (21 m.). Džiugios žinios neslėpdami mylimieji socialiniuose tinkluose dalijasi ir romantiškiausiomis savo gyvenimo akimirkomis.
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin / „Instagram“ nuotr.

Šeštadienio rytą socialiniame tinkle „Instagram“ J.Bieberis pasidalijo ypač miela nuotrauka, kurioje pozuoja su sužadėtine Hailey.

Besibučiuojantys sužadėtiniai įsiamžino baseine. Pikantiška nuotrauka gali būti daryta tuomet, kai jiedu atostogavo Bahamose, rašo „People“. Šių atostogų metu J.Bieberis aplinkinių akivaizdoje pasipiršo savo mylimajai.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pora susižadėjo praėjus tik kelioms savaitėms nuo tada, kai jie atnaujino prieš keletą metų nutrūkusį romaną. Šokių sūkuryje Justino Bieberio apsauginiai visų žmonių paprašė paslėpti savo mobiliuosius telefonus, nes tuoj įvyks kai kas ypatingo. Ir netrukus jie visi tapo romantiškos akimirkos liudininkais – Justinas paprašė Hailey už jo tekėti, ir ši atsakė „taip“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Netikėtos sužadėtuvės: Justinas Bieberis pasipiršo modeliui Hailey Baldwin

Atsinaujinęs senas romanas

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin pažįstami yra jau seniai – jie abu iš to paties draugų rato ir dažnai laiką leisdavo kartu. O 2015–2016 metų sandūroje jų draugystė peraugo į kai ką daugiau. Tačiau tada jų romanas ilgai netruko ir po kelių mėnesių jie nusprendė verčiau ir toliau būti tik draugais.

Nuo tada prabėgo pora metų, bet šis knygos puslapis dar nebuvo galutinai užverstas: birželį Justinas ir Hailey vėl atnaujino savo santykius.

15min primena, kad Hailey Baldwin yra Holivudo aktoriaus Stepheno Baldwino dukra. 2017-aisiais žurnalo „Maxim“ ji buvo paskelbta seksualiausia pasaulio moterimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius