-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adele skelbia pertrauką kūryboje ir atsiduos vien meilei

Net 6-ias statulėles prestižiniuose „Grammy“ apdovanojimuose susišlavusi dainininkė Adele pareiškė savo karjeroje daranti ilgalaikę pertrauką. Jos metu mergina ketina visą savo dėmesį skirti meilei.
Adele
Adele / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu Adele teigė labiausiai norinti leisti laiką su mylimuoju, 36-erių Simonu Konecki, kuris yra Didžiojoje Britanijoje, Braitone, įkurtos labdaros organizacijos „Drop4Drop“ generalinis direktorius. Žmonės.lt sausį jau skelbė, kad Adele turi naują vaikiną.

„Atsiknisu nuo muzikos pasaulio ketveriems ar penkeriems metams. Jei nuolat dirbu, mano santykiai griūva. Dabar turėsiu pakankamai laiko sukurti nors vieną laimingą dainą. Būsiu įsimylėjusi ir laiminga“, – amerikietiškajam „Vogue“ sakė 23-ejų mergina.

Dėl mylimojo stulbinančiai sėkmingos karjeros atsisakanti Adele teigė dar nežinanti, ką konkrečiai veiks. „Nežinau, ką veiksiu pasiėmusi pertrauką. Ištekėsiu, susilauksiu vaikų. Pasodinsiu mielą daržovių lysvę“, – svarstė ji. Dainininkė tvirtino būsianti gera mergina dėl to, kad mėgsta gaminti maistą, juoktis ir mylėtis. „Skirsiu daug dėmesio draugui, bet ką padaryčiau dėl savo vyro. Esu gera virtuvėje, aš linksma ir labai mėgstu intymius žaidimus! Tiesa, mėgstu santykiuose šiek tiek dramos. Tai blogai, nes aš greitai įsiuntu“, – pripažino Adele.

Dainininkė mylimajam S.Konecki teigė buvusi dėkinga ir už tai, kad pasveiko po balso stygų operacijos. „Jis nuostabus, jis manimi didžiuojasi, bet jam nerūpi, ką apie mane mano kiti. Jis manimi rūpinasi. Nemanau, kad būčiau taip greitai pasveikusi, jei jo nebūtų šalia“, – kalbėjo ji. Pora kartu dalyvavo „Grammy“ apdovanojimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius