-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicki Minaj. Muzikos pasaulio spalvų valdovė

Net jei niekada negirdėjote šios iš Trinidado ir Tobago kilusios hiphopo atlikėjos dainų, puikiai atpažįstate jos veidą, mat Nicki Minaj (26) mėgsta šokiruoti aplinkinius.
Nicki Minaj
Nicki Minaj / AOP nuotr.
Temos: 1 Nicki Minaj

Ekscentriška šukuosena ir originali apranga – tokie skiriamieji dainininkės bruožai. Kas kitas galėtų mesti iššūkį populiariajai Lady Gagai, jei ne ši išprotėjusi mergaičiukė, kartais pavadinama plastikine barbe?

Tėvas sudegino šeimos būstą

Tai, kad Nicki Minaj prabilo apie savo sunkią vaikystę, turbūt nieko nenustebino – daugelio pasaulinio garso žvaigždžių likimas nelepino. Nicki tėvas piktnaudžiavo svaigalais, smurtavo prieš artimiausius žmones. „Kai buvau mažytė, net nesupratau, kad gyvename vargingai. Dešimt žmonių glaudėsi trijų kambarių bute, tačiau vietos atsirasdavo ir keliems šunims bei katėms. Visa tai man atrodė normalu. Tačiau vieną dieną netekome namų: konflikto su mama metu tėvas mūsų būstą sudegino. Visa laimė, kad aš tuo metu svečiavausi pas draugę, o mama paskutinę minutę paspruko iš degančio namo. Beje, naktį prieš įvykį mama susapnavo pranašišką sapną – ji išvydo liepsnas.

Kai man buvo penkeri, persikraustėme gyventi į Niujorką. Pamenu, vos įžengusi į savo kambarį atsiklaupiau prie lovos ir ėmiau maldauti Dievo, kad vieną dieną tapčiau tokia turtinga, jog galėčiau pasirūpinti mama. Tėvas buvo tas žmogus, kuris mums suteikė daugiausia skausmo. Mama šimtus kartų bandė jį palikti, tačiau tėvas nuolat mus persekiodavo, maldaudavo, grasindavo ir ji visuomet jam atleisdavo“, – prisipažįsta mergina.

Iki šių dienų Nicki kenčia nuo neužrakintų durų fobijos. „Kad ir kur būčiau – namie, svečiuose ar automobilyje – visuomet kelis kartus patikrinu, ar durys užrakintos. Vis dar su siaubu prisimenu akimirkas, kai pro duris į namus įsiverždavo arba iš automobilio jėga mamą mėgindavo ištempti tėvas“, – pasakoja dainininkė.

AOP nuotr./Nicki Minaj
AOP nuotr./Nicki Minaj

„Mama kasdien už mane meldžiasi“

Nicki pripažįsta: troškimas apsaugoti mamą padėjo jai išpopuliarėti ir uždirbti tiek pinigų, kad galėtų išbristi iš skurdo. „Kadangi būdama maža girdėjau vien klyksmus ir rietenas, užaugusi tapau atšiauriu, netgi agresyviu ir konfliktišku žmogumi. Kita vertus, man netrūko užsispyrimo ir ambicijų siekti savo tikslų. Jei mano vaikystė būtų buvusi lengva, kažin ar savyje būčiau radusi jėgų siekti paties didžiausio tikslo gyvenime – dainuoti“, – sako mergina.

Iki šiol Nicki yra labai artima su motina. „Didžiuojuosi, kad mano mama labai religinga ir žinau, jog ji kiekvieną dieną meldžiasi, kad tik mano gyvenimas būtų laimingas. Net neabejoju, kad jos maldos padėjo man pagauti savo sėkmės paukštę“, – sako Nicki Minaj.

Muzikos mergina mokėsi prestižinėje „LaGuardia“ vidurinėje mokykloje, kuri išugdė daug pasaulinę šlovę pelniusių muzikantų ir aktorių. Savo muzikinę karjerą Nicki pradėjo 2004-aisiais, tačiau žaibiškos sėkmės nesulaukė. Tik po penkerių metų atlikėjos įrašais susidomėjo muzikos prodiuserių kompanijos. Netrukus buvo išleistas debiutinis Nicki Minaj albumas „Pink Friday“, o jos išskirtinę išvaizdą ėmė vertinti mados kritikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius