-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicolas Cage'as – komiksų gerbėjas, kuris ne tik juos kolekcionuoja, bet ir pats kuria (video)

Nors Nicolas Cage`as jau yra nusifilmavęs daugiau kaip 60-je filmų, netrukus kino teatruose pasirodys pirmasis trimatis jo darbas, taip pat Holivude skambiai tituluojamas ir pirmuoju kino istorijoje 3D formato automobilių trileriu – „Piktas vairuotojas 3D“. Įdomiausia yra tai, kad dažniausiai rimtuolius vaidinantis aktorius širdyje – tikras vaikas.
Nicolo Cage'o ir jo sūnaus kurta komiksų knygelė
Nicolo Cage'o ir jo sūnaus kurta komiksų knygelė / Clinic212 nuotr.

Štai visai neseniai drauge su sūnumi Westonu vyras sukūrė komiksų knygelę, pavadinimu „Voodoo vaikas“, kurią yra išleidusi kompanija „Virgin Comics“. Pasirodo, N.Cage`as nuo pat vaikystės domisi komiksais, o 2002-aisiais visą savo kolekciją (ją sudarė 141 knyga) nusprendė parduoti aukcione.

Tuomet už visą Holivudo žvaigždės sukauptą senovinių komiksų kolekciją buvo sumokėta daugiau nei 1,6 mln. dolerių. Tarp eksponatų buvo žymiųjų Betmeno ir Robino epizodų, išleistų 1940 metais, taip pat 1938-aisiais pasaulį išvydusio „Supermeno“ nuotykių. Būtent tąkart buvo pasiektas pasaulio rekordas – iš viso komiksų parduota net už 5,2 mln. dolerių.

Specialistai spėja, kad aktorius savo kolekciją nusprendė parduoti ilgą laiką stebėjęs rinką ir neapsiriko – tokio pasisekimo aukcione niekas nesitikėjo.

„Kai man pasiūlė sukurti komiksą, iškart atsakiau, kad neturiu tiek fantazijos, tačiau leidėjai man pasiūlė pasikonsultuoti su sūnumi. O tada mes supratome, kad esame puiki komanda, nes Westonas piešia komiksus nuo trijų metų. Taigi mes abu dėl jų pakvaišę“, – sako Holivudo įžymybė.

Turbūt nedaug kas žino ir kitą įdomų faktą: savo meilę komiksų herojams aktorius išreiškė net pasikeisdamas savo tikrąją pavardę. Nicolas Kim Coppola tapo Nicolas Cage`u, nes nenorėjo, kad vaidmenis kine jam skirtų tik dėl garsiojo dėdės Francis Fordo Coppolos nuopelnų. Todėl dar pačioje karjeros pradžioje pasirinko savo mylimo komiksų herojaus Luke`o Cage`o („Hero for Hire“) pseudonimą.

Pranešama, kad N.Cage`as šiuo metu išparduoda ir savo senovinių automobilių kolekciją. Aistrą galingoms senovinėms mašinoms jis taip pat skaičiuoja dešimtmečiais, todėl ir sutiko nusifilmuoti veiksmo trileryje „Piktas vairuotojas 3D“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius