Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicolas Cage'as naujame trileryje primena Džoną Viką, bet su kiaule

JAV kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimą pelnęs aktorius Nicolas Cage'as naujausiame savo filme, trileryje „Kiaulė“ (angl. „Pig“), primena savo paties Džono Viko versiją, tačiau vietoje to, kad kaip persiauklėjęs žudikas pradėtų keršyti už nužudytą šuniuką, kurį jam padovanojo jo velionė žmona, garsus trumų medžiotojas persekioja žiaurius žmones, kurie pagrobė jo kiaulę.
Trileris „Kiaulė“
Trileris „Kiaulė“ / Du Kine nuotr.

Ir nors toks scenarijus skamba itin keistai, bet jis puikiai tinka būtent kino olimpą sugrįžtančiam aktoriui Nicolas Cage: trileris „Kiaulė“ pasakoja apie trumų medžiotoją, kuris gyvena vienišas Oregono tyruose ir po to, kai kažkas pagrobia jo kiaulę, privalo sugrįžti į savo praeitį Portlende bei surasti savo mylimą kiaulę.

„Nusipirk sau naują kiaulę“, – filmo anonse patariama aktoriaus N.Cage'as personažui Robui. Atsiprašome, bet jis negali to padaryti, sere.

„Prisimenu kiekvieną patiekalą, kurį kada nors gaminau. Prisimenu kiekvieną žmogų, kuriam kada nors serviravau. Tu gyveni savo gyvenimą dėl jų, o jie tavęs net nemato. Tu net nematai savęs, – sako Nicolo Cage'o personažas filmo anonse. – Mes neturime daugybės dalykų, kurie iš tikrųjų rūpėtų... Pas ką mano kiaulė?“

Filmo anonsas:

VIDEO: KIAULĖ | Kinuose nuo rugpjūčio 6 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2021

Filmo „Kiaulė“ anonse vaizduojamas aukščiausios klasės šefų pasaulis atrodo itin įtartinai. Režisieriaus Michael Sarnoski, kuris taip pat parašė filmo „Kiaulė“ scenarijų greta Nicolas Cage pasirodo siaubo filmo „Paveldėtas“ (angl. „Hereditary“) žvaigždė Alex Wolff.

„Nicolas yra vienas talentingiausių, drąsiausių, dosniausių, įtakingiausių ir labiausiai įkvepiančių aktorių, kuris kada nors vaidino bet kokios rūšies ar bet kokios kalbos ar stiliaus kine“, – mano A.Wolff.

NEON nuotr. /Trileris „Kiaulė“
NEON nuotr. /Trileris „Kiaulė“

„Kai kažkieno darbas filmavimo aikštelėje reiškia daugiau jūsų gyvenimui, nei galėtų paaiškinti žodžiai, neįmanoma apibendrinti vienu atsakymu [ar] sakiniu.

Viskas, ką galiu pasakyti, yra tai, kad kiekvieną dieną iššokau iš lovos ir skubėjau į filmavimo aikštelę, kad pamatyčiau Nicolas Cage talentą. Vienu sakiniu, pamėginsiu – dirbti su juo yra tikras džiaugsmas“, – sako aktorius A.Wolff.

Trileris „Kiaulė“ Lietuvos kinuose nuo rugpjūčio 6 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius