-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nicole Scherzinger: „Man pavydi viso pasaulio merginos“

„The Pussycat Dolls“ grupės lyderė gražuolė Nicole Scherzinger neabejotinai žino savo kainą. Tačiau, pasak jos, tą kainą dar labiau kelia draugystė su „Formulės-1“ žvaigžde Lewisu Hamiltonu. Šis esą yra toks puikus grobis, kad tenka tiesiog atmušti kitas merginas.
Nicole Scherzinger ir Lewisas Hamiltonas prie Vengrijos GP lenktynių trasos.
Nicole Scherzinger ir Lewisas Hamiltonas prie Vengrijos GP lenktynių trasos. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dainininkė britų spaudai tvirtino bet kokiomis išgalėmis mėginsianti išsaugoti tvirtus savo ir mylimojo santykius. „Esu labai laiminga būdama su tokiu karštu ir talentingu vyruku, – vienam britų leidiniui sakė N.Scherzinger. – Man pavydi merginos visame pasaulyje ir aš neketinu Lewiso paleisti. Kai kur nors einame kartu, man vis tenka priminti jo gerbėjoms, kad mes kartu, nes jis nuolat sulaukia daug dėmesio.“

31 metų atlikėja, paklausta apie gandus, neva ji ir 24-erių L.Hamiltonas yra slaptai susižadėję, koketiškai šypsojosi: „Galiu pasakyti tik tiek, kad esu labai laiminga, o kai būsime pasiruošę, pranešime kitas naujienas.“ Neseniai kitame interviu N.Scherzinger pasakojo, kaip pati sulaukia vyrų dėmesio. „Vyrų dėmesys man yra puikus komplimentas! Manau, kad tai, kas juos domina, yra mano pasitikėjimas savimi, tai suteikia man pranašumą“, – kalbėjo dainininkė.

Po sekmadienį vykusių varžybų, kurias laimėjo L.Hamilitonas, lenktynes stebėjusi mylimoji jį apdovanojo tokiais karštais bučiniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius