-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nicole Scherzinger prisipažino buvusi šokiruota pirmųjų „The Pussycat Dolls“ kostiumų

Dainininkė Nicole Scherzinger, buvusi grupės „The Pussycat Dolls“ narė, prisipažino buvusi šokiruota pamačiusi pirmuosius grupės fotosesijai atrinktus drabužius. Tąkart mergina negalėjo sulaikyti ašarų.
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger / „Scanpix“ nuotr.

„Aš verkiau, kai pamačiau pirmąjį savo kostiumą. Tai buvo mano pirmoji fotosesija ir aš nebuvau pratusi vilkėti tokių drabužių“, – žurnalui „Marie Claire“ prisipažino atlikėja. Ji teigė, kad tuomet buvo per drovi tokiems atviriems drabužiams.

Grupė „The Pussycat Dolls“ neabejotinai išpopuliarėjo dėl seksualaus įvaizdžio ir ugningų merginų šokių pasirodymų metu. Tačiau buvusi grupės vokalistė N.Scherzinger teigė iš pradžių į tokį grupės narių įvaizdį žvelgusi su baime.

„Mano draugai iš mokyklos galvojo: „O Dieve, mūsų mieloji mažoji Nicole.“ Bet iš to išaugama. Aš esu moteris, o tai buvo mano gyvenimo dalis“, – teigė 33 metų dainininkė.

Provokuojantys ir apnuoginantys drabužiai, atrodo, liko praeityje – pastarosiose fotosesijose Nicole pozuoja vilkėdama elegantiškas, brandžiu moteriškumu spinduliuojančias sukneles.

Naujausią N.Scherzinger fotosesiją ir pirmąją, provokuojančią grupės nuotrauką galite išvysti čia.

Šiuo metu N.Scherzinger džiaugiasi savo nauja veikla – dainininkė pakviesta teisėjauti Jungtinių Amerikos Valstijų talentų šou „X Factor“, kuriame ji pakeitė kitą dainininkę Cheryl Cole.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius