Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorke nuo vėžio gydomą Žaną Friskę gerbėjų suaukoti pinigai gali pasiekti tik po dviejų mėnesių

Dainininkės Žanos Friskės, kuri šiuo metu yra gydoma vienoje Niujorko klinikų, prodiuseris Andrejus Šlykovas susisiekė su atlikėja telefonu ir perdavė jos gerbėjams naujausias žinias.
Žana Friskė
Žana Friskė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Amerikoje, kur ji šiuo metu yra, rytoj bus renkamas gydytojų konsiliumas, kurio metu bus sprendžiama, kokį tolimesnį gydymą jai skirti. Žana taip pat dėkoja visiems už bet kokį palaikymą, tai jai labai padeda“, – po pokalbio su atlikėja sakė A.Šlykovas.

Pirmas kanalas bendradarbiaudamas kartu su Rusijos labdaros fondu per parą surinko daugiau kaip 60 milijonų rublių, kurie bus skirti vėžiu sergančios atlikėjos gydymui, praneša argumentiru.com.

Deja, dėl biurokratinės sistemos, serganti atlikėja pinigus galės gauti geriausiu atveju po dviejų mėnesių. Žvaigždės draugai ir artimieji tikisi, kad pinigų perdavimo procesas bus paspartintas, nes brangaus gydymo atlikėjai reikia jau dabar, rašo starslife.ru.

Portalas Žmonės.lt primena, kad dainininkei diagnozuota glioblastoma – viena iš agresyviausių smegenų vėžio formų. Vėžys atlikėjai diagnozuotas pernai metų balandį, po sūnaus Platono gimimo. Berniukas šiuo metu gyvena Maskvoje su Ž.Friskės tėvu. Jos šeimos nariai – motina, sesuo ir vyras Dmitrijus Šepeliovas šiuo metu Niujorke kartu su Žana.

Žana Friskė
Žana Friskė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius