Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuota, kaip princas Williamas bando neužmigti per pamaldas: naktys su naujagimiu išvargino

Princas Williamas trečiadienį, praėjus dviem dienoms po žmonos Kembridžo hercogienės Catherine gimdymo, išskubėjo vykdyti karališkųjų pareigų. Ir nors žurnalistams džiaugėsi, kad naujagimis miegui netrukdo, tačiau jo elgesys sakė ką kita: kameros užfiksavo, kaip išvargęs princas kovoja su snauduliu.
Princas Williamas, Meghan Markle ir princas Harry
Princas Williamas, Meghan Markle ir princas Harry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad princas Williamas su žmona trečiojo vaiko susilaukė pirmadienį – jiems gimė sūnus. Praėjus vos septynioms valandoms po gimdymo karališkoji pora su naujagimiu ant rankų paliko ligoninę ir grįžo namo – į Kensingtono rūmus.

Tačiau ilgai džiaugtis namų ramybe ir pratintis prie gyvenimo penkiese princas Williamas neturėjo kada – jau trečiadienį išskubėjo į svarbų minėjimą Vestminsterio abatijoje, kur kartu su juo pasirodė ir jo brolis princas Harry su sužadėtine Meghan Markle.

Susirinkusiems žurnalistams naujai iškeptas daugiavaikis tėtis pasidžiaugė, kad jo naujagimis jaučiasi labai gerai. Ir pridūrė, kad „kol kas jis miega labai gerai, elgiasi gražiai, kas yra puiku“.

Tačiau pirmos kūdikio gyvenimo paros gali būti išties nelengvos, ypač, jei dėmesio tuo pačiu reikalauja ir vyresnieji vaikai. Tad nieko nenustebino tai, kad per pamaldas bažnyčioje princas Williamas neatrodė labai susikaupęs – matėsi, kad jis visaip stengiasi išlaikyti dėmesį ir bando neužsnūsti. Filmavimo kamerų užfiksuotas vaizdelis neilgai trukus išplito internete ir daug kam sukėlė šypseną.

Štai šis momentas, kurį užfiksavo filmavimo kameros:

VIDEO: Meghan Markle Sits Next to Sleepy Prince William at Memorial Service
VIDEO: Nufilmuota: daugiavaikiu tėčiu tapęs princas Williamas kovojo su miegu

15min galerijoje – princas Williamas ir princas Harry su sužadėtine Meghan Markle karo herojams pagerbti skirtose pamaldose:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius